Válogatás európai munkahelyekből

Európa egyik legnagyobb fejvadász adatbázisa jön létre ősztől az osztrák tulajdonú Neumann irodák összekapcsolásával. A most aláírt szerződés lehetővé teszi, hogy a nemzetközi csoporton belül a 26 európai iroda teljes adatbázisa hozzáférhetővé váljon, több mint 5 millió adattal. Az ősztől működő rendszerben mindenki mindenkit láthat majd, de természetesen az egyes irodák tájékoztatják egymást, ha egy másik ország adatbázisából találtak megfelelő felkészültségű szakembert.

Deák Andrea, mint a Neumann Take it csoport ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a 26 iroda adatbázisának összekapcsolását az tette lehetővé, hogy a Neumann birodalom eddig külön-külön működő szolgáltatói tevékenységét összevonták. Így Magyarországon is legnagyobb személyzeti adatbázisú cége jött létre a Neumann Take it csoport megalakulásával. A személyzeti tanácsadással foglalkozó osztrák Neumann Holding tulajdonában lévő H. Neumann International Vezetői Tanácsadó Kft. és a Take it Személyzeti Tanácsadó Kft. a közelmúltban egyesült. Az új cég négy fő tevékenységi körben működik. Közvetlen kereséssel, adatbankos és hirdetéses álláskereséssel, felsővezetők adatbankból való kiválasztásával és fizetési, szervezet-átalakítási tanácsadással foglalkozik.
A Magyarországon működő hasonló cégek közül elsőként kínálják eurokonform szolgáltatásaikat. A jelentkezőktől például már az európai szabvány szerinti önéletrajzot kérik, igaz, segítenek ennek összeállításában.

Címkék: Hírforrás