Oracle partneri tanúsítványt kapott az IQSYS

Az Oracle Hungary hagyományos éves partneri konferenciáján az IQSYS Rt. – az elődvállalataival folytatott több éves, kölcsönösen előnyös együttműködés alapján – megkapta az Oracle „Certified Partner, Internet Platform Track" címet.

A minősítés feltétele, hogy a vállalat megfelelő számú és minőségű referenciával, valamint vizsgázott, minősített szakembergárdával rendelkezzen.

Ilyen magas szintű partneri kapcsolat csak a legmagasabb szintű szakértelem és elkötelezettség mellett érhető el. Magyarországon mindössze 10 vállalat rendelkezik Oracle Certified Partner minősítéssel. A tanúsítvány jelentős előnyt jelent e vállalatok számára a tendereken való eredményes részvételhez.

A Certified Partner, Internet Platform Track minősítésnek köszönhetően az IQSYS szakemberei a jövőben kiemelt szakmai támogatást kapnak, és a legmagasabb szintű tanfolyamokon vehetnek részt.

„Bár az IQSYS még csak néhány hete kezdte meg működését, a magas szintű partneri minősítéssel az Oracle azt a szakmai munkát ismerte el, amelyet az IQSYS előd-cégei végeztek. Az IQSYS-ben minden lehetőség adott ahhoz, hogy ezt a munkát még koncentráltabban folytathassuk” – mondta Langer Tamás, az IQSYS műszaki igazgatója.

„Mindez tehát nem a jól hangzó címek öncélú gyűjtése, hiszen a minősítés azt szolgálja, hogy az IQSYS a lehető legmagasabb szinten szolgálhassa ki ügyfeleit.” – mondta Major Gábor, az IQSYS üzletfejlesztési igazgatója.

„Az, hogy az IQSYS megkaphatta ezt a minősítést, igazolja, hogy partnereink kiválasztásánál és minősítésénél csak a tapasztalat és a szakértelem számít” – mondta Füzes Péter, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója. „Örömmel vettük tudomásul, hogy az újjászerveződött cég továbbra is folytatja a partneri kapcsolatot vállalatunkkal, és tevékenységük fókuszában ezen túl is az Oracle megoldásai állnak.”

Címkék: Hírforrás