A P&Bert eladta a Your Profile-t

2002. október 19-én a P&Bert Management Consulting Group Kft. felbontotta együttműködési szerződését az alacsonyabb pozíciókba munkaerőt toborzó Your Profile Kft-vel és megvásárolta a Your Profile-től a P&Bert Kft.-ben birtokolt tulajdonrészét.

Ugyanebben az időben saját recruitment csoportot hozott létre, a P&Bert Recruitment Division-t. Ennek következtében egy kézben összpontosul a P&Bert csoport száz százalékos tulajdonjoga. A két cég tanácsadói és kulcsemberei eldönthették, hogy mely cégnél kívánják tevékenységüket folytatni, valamennyien a P&Bert Kft.-t választották. Előnyös helyzetét kihasználva a vállalatcsoport szervezeti és infrastrukturális fejlesztésbe kezdett, ennek eredményeképp még magasabb szintű szolgáltatásokkal és a kemény időversenyben fokozott gyorsasággal áll ügyfelei rendelkezésére. Emberi erőforrás-menedzsment témakörben elindított egy internetes portált, amely a www.cons.hu címen érhető el. A szakmai site a munka világáról nyújt információkat a HR szakértők, a menedzsment és minden álláskereső részére. A Consultation Magazin nevű portálhoz ingyenes álláslevél és hírlevél kapcsolódik, természetesen más-más célközönség számára.
A klasszikus személyzeti tanácsadással foglalkozó P&Bert és a Your Profile Recruitment Consultants immáron külön irodában és külön ügyfélkörrel folytatja tevékenységét.
A P&Bert Management Consulting Group elérhetősége változatlan, címe 1053 Budapest, Kossuth L. u. 1., telefonszáma 483-23-60 és központi e-mail címe pbert@axelero.hu.
További információ:
Insperger Rita – marketing manager
P&Bert Management Consulting Group Kft.
1053 Budapest, Kossuth L. u. 1.
Tel.: 36-1 / 483-23-60
E-mail: ir@pbert.hu
www.pbert.hu
www.cons.hu

Címkék: Hírforrás