IDC konferencia a vállalati adattárolásról

IDC Storage Roadshow Central and Eastern Europe 2003 címmel, április 30-án kerül sor az IDC ezévi második regionális konferenciasorozatának budapesti állomására. Az egynapos rendezvény a vállalati adattárolás legfontosabb kérdéseivel foglalkozik.

Az adattárolási stratégia fejlesztése és alkalmazása a vállalatok általános működési stratégiájának kritikus összetevőjévé vált világszerte. Elengedhetetlen, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek üzletileg jövedelmezőek, s nem csupán költségeink növekedését vonják maguk után. Az IDC konferenciasorozatának célja, hogy gyakorlati tanácsokkal segítse a vállalatok mindennapi adattárolási problémáinak megoldását és hosszútávú tárolási stratégiájuk kialakítását.

Az IDC Storage Roadshow CEE 2003 a tavalyi év hasonló konferenciasorozata alkalmával megtárgyaltak után ezúttal, bővítve a témakört, mélyebb információt kíván nyújtani a legújabb, adattárolással kapcsolatos kérdésekben, mint
– az informatikai beruházások hatékonyabb megtérülése,
– az adattárolási virtualizáció,
– a tárolási hálózat menedzsment,
– az üzletfolytonosság és válságkezelés,
– tárolási szoftverek és
– a tárolási- és adatbiztonság.

A program kialakításakor a szervezők célja az előadók és a hallgatóság közötti párbeszéd segítése, gyakorlati tapasztalatok, esettanulmányok ismertetése volt, továbbá bemutatásra kerülnek a legújabb technológiai újítások és piaci trendek is.

Címkék: Hírforrás