SMS kvízjáték az EU-ról!

Milyen nyelven intézhetem hivatalos ügyeimet az EU-ban? - Kell majd útlevél, ha Bécsbe utazom? - Megszűnik-e a Forint, ha belépünk az EU-ba? ... Hasonló kérdésekre segít megtalálni a választ a 2003. március 10.-től április 4.-ig tartó SMS-játék.

Játsszon, tanuljon az SMS alapú EU kvízjátékban és nyerjen hetente repülőjegyet az EU valamelyik országába, vagy nyerje meg a fődíjat, az 1 hetes 2 személyre szóló brüsszeli utat!

A játék NEM emeltdíjas!

A 4 héten át tartó játékban naponta egy kérdésre kell SMS-ben megküldeni a helyes válasz betűjelét.

A részvételhez, a játék megkezdéséhez, SMS-ben kell elküldeni az „EU” szót a játék alapdíjas SMS számára: 06/20/9000-606. Válaszul megküldjük a nap kérdését és a lehetséges válaszokat.

A helyes választ beküldők között minden hétfőn egy repülőjegyet sorsolunk ki egy tetszőleges európai Malév-járatra. A helytelen választ beküldők pedig megkapják a helyes választ SMS-ben. Minden nap új kérdést küldünk, a játék végén egy egyhetes brüsszeli utazást sorsolunk ki 2 fő részére az összes helyesen válaszoló között.
Minden helyes válasz bekerül a „kalapba”, így érdemes minden nap játszani, hogy az esélyt növeljük.
A repülőjegyeket a Malév biztosítja.

A verseny állását, a pontok számát SMS-ben is lekérheti a regisztrált játékos a „PONTOK” szövegű üzenet elküldésével.

Kérdéseket, észrevételeket a 06/30/587-8300 ügyfélszolgálati telefonszámokon fogadjuk, munkanapokon 10-17 óráig.

További részletek, információk az Unióról, fórum, valamint a verseny állása a játék weboldalán is megtalálható. Címe: www.eu.verseny.hu

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja. A cégről további adatok a www.pallastechnologies.hu oldalon találhatóak.

Ez a dokumentum az Európai Közösség anyagi támogatásával jött létre. Az itt kifejtett nézetek a Pallas Technologies kft.-é, így nem tekinthetőek az Európai Közösség hivatalos véleményének.

Címkék: Hírforrás