Magyar Páneurópa Unió várja támogatásukat az SZJA 1%-os felajánlásával.

A Magyar Páneurópa Unió feladatának tekinti segíteni az EU csatlakozást. Célunk egy pártoktól független oldal létrehozása mely iránymutatást tud adni minden érdeklődő számára.

A Páneurópa Unió a fennálló Európai Közösséget csupán kiinduló pontnak tekinti a holnap nagy Európájához, mely valóban magában foglalja kontinensünk minden nemzetét. Az eddig elért eredményeket igen nagyra tartjuk, hiszen az Európai Közösség több mint három évtizedes fennállása óta nem csak az egyes országok népei közötti korábbi ellenségeskedést szüntette meg, hanem egy, a történelemben egyedülálló jog és békerendszert hozott létre.
Ezen eredményeket akarja a Páneurópa Unió következetesen továbbfejleszteni és Európát a régiók, nemzetek, népek és népcsoportok földrészévé tenni, ahol a hazához való jog mindenki számára biztosított – etnikai, vallási vagy társadalmi különbségek nélkül. Ezért vallja a Páneurópa Unió, hogy az európai patriotizmus nem a nacionalizmus térhódítása előtti letűnt ideál, hanem az új évezred alternatíva nélküli realitása. Európa jövője a politikai egység az Európai Egyesült Államok.

Címkék: Hírforrás