Húsz százalékkal növelte forgalmát a Ticket Restaurant

A Ticket Restaurant Kft. 2002 évi forgalma megközelítette a 12 milliárd forintot, ami az előző évhez viszonyítva 20 százalékos növekedést mutat - jelentette be Koszmovszky-Pellet Laurent a cég igazgatója.

A forgalom csaknem 70 százalékát a cég legismertebb és legelterjedtebb termékei, az étkezési és melegétel utalványok hozták. Az étkezési jegyeket nap mint nap 9.000 ügyfélvállalat több, mint 500.000 dolgozója használja. A két éve bevezetett Top Premium ajándékutalvány forgalma 35 százalékkal emelkedett. A tavaly debütált Ticket Service beiskolázási utalvány pedig 30.000 iskoláskorú gyermek szüleinek járult hozzá tanévkezdési kiadásaihoz. Mint ismeretes 2003. januártól módosult a személyi jövedelemadó törvény. Eszerint a munkáltató által adómentesen, természetben adható étkezési hozzájárulás összege melegétel esetében 2.200 forintról 4.000-re, a készétel-vásárlási utalvány adómentes értékhatára pedig 1.400-ról 2.000 forintra emelkedett.

A Ticket Restaurant Kft. a francia Accor csoport leányvállalataként mintegy 10 éve van jelen Magyarországon. A cég elsősorban gazdasági és közszolgálati ügyfeleknek kínál utalvány-alapú szolgáltatásokat, a dolgozók béren felüli juttatásának legoptimálisabb kialakítására.

Címkék: Hírforrás