IDC Konferencia a vállalati IT-biztonságról

2003. február 13-án kerül sor az IDC IT Security Roadshow Central and Eastern Europe 2003 című rendezvénysorozat budapesti állomására, mely a vállalati IT-infrastruktúra biztonsági kérdéseit járja körül.

Az üzleti biztonság és különösen az információ biztonság kérdésköre visszatérő témája a sajtónak, és gyakorta foglalkoztatja az informatikai igazgatókat, IT menedzsereket és mindazokat a vezetőket, akik felelősek a vállalat kockázati tényezőinek felügyeletéért. E kérdéskör vállalaton belüli mélyreható vizsgálatakor az IT-biztonság gyakran egy olyan eszköznek tűnhet csupán, amellyel üzleti veszteségeket próbálunk elkerülni, s amely meg nem térülő költségeket von maga után. Mindezek ellenére, a megfelelő biztonsági megoldás bevezetése nyújthat ennél jóval többet is, hozzáadott értéket biztosíthat, s akár a bevételeket is növelheti.

Az IDC IT Security Roadshow Central and Eastern Europe 2003 című konferenciasorozata ideális fórumot teremt az informatikai biztonság kockázati tényezőinek és az ebbe való stratégiai befektetések lehetséges előnyeinek alaposabb megismeréséhez. A résztvevők vezetői szintről vizsgálva ismerhetik meg az IT-biztonsági kérdéseket, eszközöket, trendeket és technológiákat, úgymond üzleti környezetbe helyezve azokat. Lehetőségük nyílik továbbá a találkozásra, ismeretszerzésre, az újdonságok megismerésére, és magas szintű kapcsolatok építésére.

A konferencia együttműködő partnerei: Microsoft, HP, Symantec, Synergon, CheckPoint, RSA Security, Clearswift, Számítástechnika, Index.hu, IVSZ

Címkék: Hírforrás