A European Office Kft. az ifjúsági sportot is támogatja

A EUROPEAN OFFICE Nemzetközi Operatív Szolgáltató és Fordító Kft. ügyvezetőjét választották meg a Kistarcsai Úszó és Triatlon Klub felügyelőbizottságának elnökévé.

Cégünk a színvonalas szolgáltatás mellett fontosnak tartja az ifjúsági sport támogatását is. Nemcsak az eredmény számít, hanem az, hogy a gyermekek, fiatalok egészségesen, és a szabadidejüket hasznosan eltöltve nőjjenek fel.
Ezért külön megtiszteltetés számunkra, hogy a Kistarcsai Úszó és Triatlon Klub legutóbbi rendkívüli közgyűlésén cégünk ügyvezetőjét, Varga Emíliát választották meg a felügyelőbizottság elnökévé. A funkciót – a többi vezető tisztségviselőhöz hasonlóan – társadalmi munkában látja el, hiszen célunk az Egyesület gyarapítása, nem a költségek növelése.
A nyári vezetőségváltást követően reméljük, hogy az Egyesület – az adott körülményekhez képest – minél színvonalasabban tudjon működni.
Ehhez természetesen szükség volna további szponzorokra és pártoló tagokra, reményeink szerint azonban mások is fontosnak találják az Egyesület céljait, és segítenek.

Címkék: Hírforrás