net.Wednesday november: „Szoftver jogok és licencek Magyarországon”

A Sense/Net meghívja Önt novemberi net.Wednesday rendezvényre, melynek témája: „Szoftver jogok és licencek Magyarországon" A nagy érdeklődésnek köszönhetően novemberi net.Wednesday rendezvényünk témája szervesen kapcsolódik az előző hónap témaköréhez.

Ez alkalommal újfent a számítástechnika világának jogi szabályozását vizsgáljuk, azonban ezúttal kizárólag a szoftverekkel kapcsolatban felmerülő jogi, szerzői jogi és licenc problémákra, nehézségekre fókuszálunk. Szakértőink segítségével megpróbálunk többek között megoldást keresni a jogtiszta szoftverek révén felmerülő gazdasági és jogi kérdésekre, az úgynevezett szabad szoftverekkel kapcsolatos problémákra, illetve a sokak által felvetett sérült szoftverek cseréjének különböző megoldási lehetőségeire. Szakértőink végleges névsora rövidesen olvasható lesz rendezvényünk honlapján.


Legyen a vendégünk egy koraesti kávéra! Kérdezzen Ön is!


A rendezvény időpontja: 2002. november 20., 18:30


Érkezés és regisztráció: 18.00 – 18.30


Helyszín: East-West Business Center, Sky Conference Room 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3., VIII. emelet


A Sense/Net minden hónap harmadik szerdáján várja Önt a net.Wednesday-en. A részvétel ingyenes. Az online regisztrációt követően belépéskor egy névjegykártyát kérünk Öntől. Amennyiben Ön vagy munkatársa részt kíván venni rendezvényünkön, további információra van szüksége, illetve szeretne leiratkozni a rendezvényre meghívottak listájáról kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén:


Web: http://net.Wednesday.hu


Tel: 464 7070


Fax: 464 7080


E-mail: netwednesday@sensenet.hu


Regisztráció: http://net.Wednesday.hu/reg


A találkozás reményében, Ránky Réka PR manager Sense/Net http://www.sensenet.hu

Címkék: Hírforrás