Bussay nemcsak a borokhoz ért, eredendően háziorvos Muraszemenyén, ez nagyjából a világvége. A magyar-szlovén-horvát hármas határ fölötti pompás mikroklímájú dombon áll pincészetének kicsiny chateau-ja, a déli lejtő előtti síkon a Mura kanyarog, pára, eső, sok napfény, háromszor érik a füge. Agyag, folyami kavics, homok fundamentumára terülnek a változatos talajok. Itt kezelgeti öt kis falu betegeit Bussay, vadászgat a sűrű zalai erdőkben a vaddisznókra és érleli fahordóban tartalmas, tömör, koncentrált borait kicsiny, tíz hektár alatti gazdaságának pincéjében.
Az esküvében sikerül megteremteni az összhangot a tramini és az ezerfürtű tulajdonságai között. A bor illata nem hivalkodó, 6,5 gramm/liter körüli szép savai és 23 gramm/liter körüli exktraktja lágy kerekségben olvadnak össze, hibátlanul csendül a bor 12 százalékos alkohollal, tartalmas utóízzel, melyben a szép savak és a tramini emléke dereng fel. Bussay borai a jobb vinotékákban kaphatók, az esküvé koncentráltabb jellegénél fogva szárnyasokhoz, egészben vagy frissen sütött borjúhúshoz, illetve ugyanilyen sertésekhez, és főtt, párolt sertéshúsokhoz ajánlható.