Boszorkányok márpedig nincsenek … mégis lehet Ön az első a piacon

Azok a vállalatok, amelyek csak a csodákra várnak, valószínűleg hamarosan eltűnnek a süllyesztőben. De ha tesznek is azért, hogy cégük hatékonyan működjön, akár meg is előzhetik versenytársaikat.

A megnövekedett verseny kihívásainak megfelelve a vállalatoknak ma már szükségük van egy olyan vállalatirányítási rendszerre, amely összehangolja a folyamatokat, friss adatokat szolgáltat, és a költségeket is leszorítja – hacsak nem alkalmaznak egy matematikai zsenit mindezekre.

A választás a nemzetközileg elterjedt, komplex (és drága) világmárkák, és a magyar fejlesztésű, alacsonyabb költségű, és az adott vállalat igényeihez jobban igazodó rendszerek között van. Utóbbiak előnye, hogy teljesen a vállalat “személyére” szabhatók, így azok optimalizáló hatása is fokozható; emellett megfelelően illeszthetők a cég meglévő vállalatirányítási rendszeréhez.

Az 1995 óta működő InfomatiX Kft ilyen, főleg a kereskedelmi, banki és tanácsadói szféra támogatására készülő, egyedi igényekre szabott, költséghatékony rendszereket fejleszt ki, amelyek felhasználása könnyen elsajátítható.

Az általuk kidolgozott Distiller segítségével a területi képviselők kevés adminisztrációs munkával, naprakész információkkal láthatják el a vezetőket, akik így az adatok birtokában gyorsabban reagálhatnak, és javíthatják a cég versenyképességét.
A ProClient az ügyfelekkel való kapcsolattartást segíti, lehetővé teszi azok adatainak naprakész kezelését, és javítja az osztályok közti kommunikációt.
A CashTime a vállalat feladatainak koordinálását segíti, a projektek egyidejű átlátását, a kampányok nyomon követését.
Az IX Olap pedig nagy mennyiségű adat kezelésére alkalmas, így ezekből tetszőleges szempont szerinti jelentések nyerhetők ki a vezetők számára.

További információk: InfomatiX Kft
1/373 0007

Címkék: Hírforrás