Önkormányzatoknak ajánlják az Axis programját

Együttműködési megállapodást kötött az Axis Consulting és a Jegyzők Országos Szövetsége az Elektronikus Önkormányzat szoftverjének széles körű terjesztésére, illetve alkalmazására.

Az E-Önkormányzat programcsomag segítségével gyorsabbá, hatékonyabbá tehető a körjegyzőségek, városok, községek önkormányzatainak napi munkája. A program a napi ügyvitel során keletkező adatokat rögzíti, tárolja és elemzi, valamint támogatja az önkormányzatok “kincstári” ügyvitelét is. A rendszer pénzügyi, szociális, tárgyieszköz, ingatlan és vagyon kataszter, iktató, költségvetés tervező, önkormányzati kontrolling és internetes portál moduljai integráltak egymással, de egyedileg is működőképesek. Az államigazgatással kompatíbilis jelentési és tájékoztatási rendszere nagyban megkönnyíti a kapcsolattartást a felettes szervekkel, hatóságokkal. A Jegyzők Országos Szövetsége ezért is vette fel az általa ajánlott számítástechnikai programcsomagok listájára.
Berkovich Gábor, az Axis Consulting igazgatója elmondta, hogy a szakértőik által kialakított szoftvercsomag egyúttal az ügyfelek számára is elérhetőbb, nyitottabb, segítőkészebb önkormányzatot jelent. Sajátos felépítésének köszönhetően minden egyes szakmai terület a rászabott feladatokat a saját rendszere szerint dolgozhatja fel. Az E-Önkormányzat már több mint húsz önkormányzatnál bizonyította sokoldalú használhatóságát.
Az Axis Consulting ez év elején lett önálló leányvállalat az Axis cégcsoporton belül. A cég ez évre 550 millió fölötti bevételt tervezett.

Címkék: Hírforrás