A legismertebb vírusirtó Európában a McAfee Security

A Network Associates kapta a Frost & Sullivan-től a fogyasztói márkaismertségi díjat a McAfee vírusirtó termékekért.

A Network Associates nyerte el a Frost & Sullivan nagytekintélyű díját a legnagyobb fogyasztói márkaismertségért a vírusirtó szoftverek piacán.

A Frost & Sullivan kiterjedt kutatást végzett az európai közép- és nagyvállalatok vírusirtó szoftver beszerzési döntéshozóinak körében. A kutatásban résztvevők több mint fele a legismertebb vírusirtó termékként a McAfee Security-t, a Network Associates vírusirtóját nevezte meg. A végfelhasználókat arra kérték, hogy nevezzék meg a legjobb szállítót a vírusirtók piacán. Ezután rangsorolták a versenyző cégek eredményeit, és az iparág legmagasabb rangúnak ítélt cége kapta meg a márkaismertségi díjat.

“Ez jelentős eredmény a Network Associates-től és a McAfee-től,” -mondja Jose Lopez, a Frost & Sullivan iparági elemzője. “A vásárlók előrébb helyezik a McAfee nevét a fő riválisáénál, a Symantec féle Norton-nál, és a többi versenytársénál is. Ehhez hozzávéve a jó elégedettségi mutatókat a felhasználói oldalról, és az elsőséget a termékkibocsátásban – nos, a McAfee, és rajta keresztül a Network Associates megérdemelten kapta ezt a díjat.”

A McAfee Security a Network Associates termékcsoportja, amely a vállalatokat biztonsági rések, vírustámadások és összetett fenyegetések ellen védi. Az összes McAfee Security terméket támogatja a világ vezető vírusellenes szervezete, az AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team), az a csapat, amely a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusokat is megfékezte.

A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon.

Címkék: Hírforrás