A Kirowski Rt. az ötödik a Deloitte & Touche 2002-es közép-európai Technology Fast 50 felmérésén

A növekvő ügyfélbázis mind komplexebb kiszolgálása, a középpontban álló tevékenységekhez való következetes ragaszkodás és a belső kompetenciák módszeres fejlesztése. Ez a három tényező teszi lehetővé, hogy a barátságtalan üzleti környezetben is növekedést lehessen elérni - mondta Kovács Zoltán, a kirowski vezérigazgatója a mértékadó nemzetközi pályázat díjkiosztó ünnepsége előtt.

A hazai interaktív piac meghatározó szereplője hatot lépve előre a Deloitte & Touche közép-európai technológiai cégeket rangsoroló 2002-es listáján ötödikként végzett a régió magántulajdonban lévő vállalatai között.

A Deloitte & Touche Central Europe a mai napon hozta nyilvánosságra “Fast 50 Technológiai Cégek Közép-Európában” rangsorát, amely a hasonló elnevezésű, a technológiai cégek körében már harmadik éve hagyományosan elvégzett felmérés eredményein alapul.

Míg tavaly a D&T – az előző három év során realizált 519 százalékos növekedése alapján – a térségben a tizenegyedik helyre kvalifikálta a kirowskit, az 1999 és 2001 közötti időszakban felmutatott 1354 százalékos bevétel-gyarapodásával céget a legfrissebb összesítésben már az ötödik helyet foglalja el.
Az e-business, az interaktív marketing és a digitális média területein szolgáltató cég teljesítményét különösen felértékeli, hogy magas bázisról indulva produkált dinamikus növekedést, így 2001-ben elért 640 millió forintos forgalma például meghaladja a lista három éllovasának összesített árbevételét is.

“Az eredmény fontosságát az is jelzi, hogy a 2001-es lista első tíz helyezettje közül egyetlen cég sem tudta megtartani tavalyi pozícióját” – emelte ki Kovács Zoltán. “Az akkor a kirowski előtt végző hazai versenytársak mindegyikének jelentősen visszaesett az értékelés alapját képező növekedési mutatója, az új belépők pedig nagyságrendekkel kisebb volumenű forgalmat bonyolítottak.”

Fast 50 – kiválasztás és minősítés
A Deloitte & Touche Közép-Európai Fast 50 listáján olyan cégek szerepelhetnek, melyek üzleti fókuszában saját technológia kifejlesztése és megvalósítása áll, legalább három éve működnek meghatározott alaptőkével és független tulajdonosi struktúrával. Ezen kritériumok alapján vizsgálták meg a Deloitte & Touche szakemberei azt a 200 céget, melyeket 12 000 lengyel, magyar, cseh, szlovák, lett, litván és észt cég közül szűrtek ki előzetesen. A Fast 50 rangsorában szereplő technológiai vállalatok vezetők Közép-Európában az innováció és a növekedés tekintetében.

Deloitte & Touche Central Europe
A Deloitte & Touche Central Europe a régió egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely világszínvonalú könyvvizsgálati és számviteli, adó- és jogi, vezetési és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, immár több mint 2000 munkatárssal és 28 irodával a régió 17 országában. Ügyfeleink közé tartozik Közép-Európa több nagy nemzeti vállalata, multinacionális vállalkozása, közintézménye és számos sikeres, növekvő cége.

A Kirowski Rt. Közép-Európa interaktív piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban az online marketing és az e-business területein nyújt teljes körű szolgáltatást. Az 1996-ban magánszemélyek alapította cég regionális és magyarországi megbízásokat teljesít számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára. A több szakmai díjat elnyert vállalat legjelentősebb ügyfelei közé tartozik az Adidas, az Axelero, a Coca-Cola, a Conoco, a L’Oréal, a Matáv, a Nestlé, az OTP Bank, a Renault, a Sara Lee, a Westel és a Zwack Unicum.

Címkék: Hírforrás