Idén újra megrendezik a BMC Fórum 2002-t – 21 előadás és esettanulmány 3 szekcióban

Második alkalommal - idén szeptember 26-án - kerül megrendezésre Budapesten a világ 35 helyszínén megtartott BMC Fórum 2002.

Az egynapos konferencián 21 előadás és 3 szekció keretében a legújabb technológiák kerülnek terítékre, azok számára, akik üzleti szempontból kritikus rendszereket üzemeltetnek, és akiknek a rendszer teljesítménye és a megfelelő rendelkezésre állás elsődleges szempont. A BMC Software nemzetközi szintű vezetőinek előadása mellett idén igazi csemegének ígérkezik dr. James Bellini eszmefuttatása is. A jövőkutató és a BBC televízió gazdasági hírműsorainak neves szakértője arról értekezik, hogyan is néz ki majd világunk 2020-ban.

A BMC Fórum 2002 konferenciát az idei évben is azoknak az informatikai szakembereknek szánja a BMC Software hazai leányvállalata, akik üzleti szempontból kritikus rendszereket üzemeltetnek, és akik számára elsődleges szempont az üzemeltetett rendszer teljesítménye, valamint elvárásoknak megfelelő rendelkezésre állása. Az előadások a BMC rendszermenedzselési megoldásaira és azok felhasználási tapasztalataira összpontosítanak. Minden előadáson új koncepciót és a BMC ahhoz kapcsolódó megoldását mutatja be az előadó. A BMC Software Magyarország Kft., előző évi rendezvényének sikerén felbuzdulva, idén egy napra növeli a konferencia tavalyi fél napos időtartamát: a 3 szekció 21 előadásának harmadát – azaz egy teljes szekciót – felhasználói esettanulmányok teszik ki, a tavalyi résztvevők több felhasználó megszólaltatására vonatkozó igényeihez igazodva. Ebből a szekcióból érdemes kiemelni a Magyar Külkereskedelmi Bankban implementált BMC Patrol rendszerfelügyeleti megoldás mobiltelefonon keresztül élő bemutatóját. A másik két szekció a stratégiai irányokról, valamint az informatika és az üzlet kapcsolatáról szól, a BMC valamint partnerei szemszögéből. A Stratégiai irányok szekcióban érdemes lesz meghallgatni a BMC egyik szakemberének előadását a felhasználói jogok felügyeletéről, az Informatika és üzlet szekcióban pedig különösen az ERP-rendszerek hatékonyságának növeléséről, illetve az üzleti adatok hozzáférésének szabályozásáról szóló előadásokat. A szekcióülések előtt tartandó plenáris ülés három előadásán sem lesz ok unatkozni, ugyanis itt Peter Armstrong, a BMC Software Corporation stratégiai alelnöke, Siegfried Bachmayer, a BMC Délkelet-Európáért felelős igazgatója és Hercegh Tamás, a Synergon Rt. vezérigazgató-helyettese előadásai hallgathatók meg. Igazi csemegének ígérkezik továbbá dr. James Bellininek, a BBC televízió gazdasági hírműsorai neves szakértőjének eszmefuttatása. A többek között üzleti elemzéssel és jövőkutatással foglalkozó Bellini előadásában felvázolja a jövő üzleti trendjeit, és körvonalazza, hogyan is nézhet ki majd világunk 2020-ban. A konferencia középpontjában a BMC kiemelten kezelt megoldásai állnak majd:
ˇ Patrol tárolórendszer- és hálózatfelügyeleti szoftver (ezen belül az egymástól elszigetelt felügyeleti rendszerek összekapcsolására a BMC ernyőmegoldása, a Patrol Storage Management).
ˇ Control-SA, a hálózati hozzáférések biztonságát kezelő megoldás (illetve a BMC Incontrol for Security Management nevű biztonságfelügyeleti termékcsaládja, amelynek technikai architektúráját a Control-SA képezi).
ˇ Teljesítmény- és rendelkezésre állást növelő megoldások.

A jelentkezés egyébként még nincs lezárva, az érdeklődők a www.bmc.com/hungary/forum weboldalon regisztrálhatják magukat.

A BMC Software-ről
A BMC Software Rt. [NYSE: BMC] a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások egyik piacvezető szállítója. A cég arra összpontosít, hogy ügyfelei számára biztosítsa az üzleti elérhetőséget (Assuring Business AvailabilityŽ)) azáltal, hogy segít szolgáltatásaik proaktív tökéletesítésében, költségeik csökkentésében és az üzleti érték növelésében. A BMC Software széleskörű megoldásai a vállalati rendszerektől az alkalmazásokig és adatbázisokig terjednek. A BMC Software 1980-ban alakult, irodái mára világszerte megtalálhatók, az S&P 500 tagja, és a 2002-es üzleti évben bevétele meghaladta a 1.3 milliárd USD-t. További részletekért látogasson el a http://www.bmc.com vagy a http://www.bmc.com/hungary weboldalakra.

Címkék: Hírforrás