Termékvásárlásra is lehetőség van a Webnyeremeny.hu portálon

Ezentúl nem csak az aktuális nyereményjátékokról való tudakozódást segíti az ismert portál, a www.webnyeremeny.hu, melyen 2002. szeptember 12-től lehetővé vált a nyereményakciós termékek megrendelése is.

A www.webnyeremeny.hu 2002 augusztusában megújult, és azóta is számos fejlesztés történt a portálon, melyet a Neosoft Informatika szerkesztőségi rendszere működtet – mondta Galambos Dániel főszerkesztő.

A Webnyeremény.hu Magyarország első és mindmáig sok szempontból egyedülálló nyereményjáték-portálja. Folyamatosan 150-200 internetes és weben kívüli nyereményjátékra, nyereményakcióra hívja fel látogatói figyelmét, valamint fórummal és hírlevéllel kiegészítve gondoskodik a játékokat kedvelők számára a mindenkor aktuális, nyereményjátékokra vonatkozó információkkal. A regisztrálók ezenkívül minden hét elején egy hírlevélből is értesülhetnek az elmúlt héten a weblapra felkerült nyereményakciók köréről.

A Webnyeremény.hu oldalon a nyereményakciók többféle szempont szerint vannak rendszerezve, így valamennyi információt könnyedén lehet megtalálni – ezt segíti a beépített keresőmotor is, mely tetszőleges szavak szerinti keresést végez.

A portál az elmúlt időszak alatt mintegy 800 nyereményakció adatait gyűjtötte össze, melyek listája elérhető az oldal archívumából is.

Címkék: Hírforrás