Valódi Formula 1-es autó a Coca-Cola Beach House-on!

Igazi Formula 1-es Ferrari parkolt a Coca-Cola Beach House fövenyén csütörtökön a harmadszorra megrendezett Shell V-Power Racing Kerékcsere Bajnokság alkalmával.

A versenyen ezen a nyáron 5 alkalommal mérkőzhetnek meg amatőr 3 fős csapatok egymás ellen. Az első helyezettek 3 db jegyet nyernek a Hungaroring Formula 1-es futamra. Az első megmérettetésen az RTL Klub Reggeli műsorvezetője, Balázsy Panna és a Zanzibar énekesnője, Terecskei Rita tette próbára ügyességét és gyorsaságát a Shell csapata ellen.

A Coca-Cola Beach House már harmadik éve ad otthont a Shell V-Power Racing Kerékcsere Bajnokságnak. Idén 5 alkalommal augusztus 1-jén, 4-én, 10-11-én és 16-án várja a szórakoztató központ a játékos kedvű amatőr 3 fős csapatokat, akik a helyszínen nevezve, egy ’99-es Ferrari Formula 1-es autó kerékcseréjében mérkőznek meg egymással. A leggyorsabbak jutalma 3 db jegy az augusztus 18-i Hungaroring Formula 1-es futamra. A verseny nyitó napján az RTL Klub Reggeli népszerű műsorvezetője, Balázsy Panna és a Zanzibár énekesnője, Terecskei Rita is versenybe szállt a Shell csapata ellen.

A Shell V-Power Racing Kerékcsere Bajnokság ideje alatt azok, akik a Formula 1-gyel és Shell-lel kapcsolatos kvízkérdésekre helyesen válaszolnak, a Coca-Cola Beach House-on róluk készült polaroid fotót kapták ajándékba Formula 1-es képkeretben.

Címkék: Hírforrás