Az Aosept Plusról – röviden

Mi kell ahhoz, hogy a kontaktlencseviselők megszabadulhassnak az égető érzéstől, s csökkentsék az allergiás tünetek jelentkezésének esélyét is?

Egy katalizátoros tároló doboz, egy kis idő, s az Aosept Plus. Hogyan?

Kontaktlencse viselők számára igen nagy a jelentősége, hogy milyen ápolószert használnak. Egy megfelelő ápolószer meghosszabbítja a kontaktlencse élettartamát és segít tovább megőrizni jó minőségét, másrészt kedvezően befolyásolja a szem lencse-toleranciáját.
Az Aosept Plus kontaktlencse ápolószer tartósítószer mentes: ezáltal kiküszöböli a lencse-ápolószerre kialakuló esetleges allergiás reakciókat. Az oldat pH-ja fiziológiás, ami nincs irritáló hatással a szemre. Sőt, a tapasztalatok tanúsága szerint még a lencseviselők igen kellemetlen “száraz szem” tünetét is kedvezően befolyásolja.
Az Aosept Plus a peroxid természetes erejével tisztít. Fokozottan fertőtlenítő hatású, tökéletesen eltávolítja a fehérje lerakódásokat és kiválóan tisztít, annak ellenére, hogy nem tartalmaz semmilyen konzerválószert.
A tisztító hatás alapja, hogy az ápolószert egy speciális kosárkába: a katalizátoros tároló dobozba, a lencsére töltve, az oldat kölcsönhatásba lép a kosárka alján elhelyezett platinum standard-dal, aminek következtében hidrogén peroxid szabadul fel. A pezsgő oxigén oxidálja, leoldja a lencsére lerakódott ágenseket.
Ahhoz, hogy a kontaktlencsék teljesen fertőtlenítve legyenek – és az oldat semlegessé váljon – 6 órán át kell, hogy a tároló dobozban maradjanak.
Az Aosept Plus használata kényelmes és egyszerű: dörzsölés és öblítés nélkül a felszabaduló hidrogén peroxid természetes erejével távolítja el a szennyeződéseket, és mivel tartósítószer mentes, nagyban csökkenti az allergiás reakciók kialakulását. Hosszantartó nedvesítő hatása kedvezően hat az érzékeny szem tüneteire is.
Fontos tudni, hogy az Aosept Plus oldat alkalmazása csak a katalizátoros tároló dobozban lehetséges, ami minden flakon ápolószer mellé jár.

További információkért kérjük tárcsázza információs vonalunkat: 06-30-30-30-400

Címkék: Hírforrás