Mindkét 5-5 fős csapat megnyerte a Coca-Cola nyári csomójátékának 2. fordulójában a nettó 5-5 millió forintot

A Coca-Cola Beach House-on a 2 dabasi, 1 budapesti és 1 sajószentpéteri tagból, illetve 4 balassagyarmati és 1 bernecebaráti versenyzőből álló 5-5 fős csapat vehette át a Coca-Cola "Mindjárt becsomózok ettől a nyártól" nyereményjátéka 2. fordulójának döntőjében maximálisan megnyerhető nettó 5-5 millió forintot.

A 3. forduló döntője augusztus 1-jén lesz. A vállalkozó kedvű baráti társaságok július 22-ig küldhették el az összegyűjtött csomókat. A szerencsés csapatok a 4. forduló döntőjében pedig augusztus 15-én küzdhetnek meg az értékes nyereményért.

A Coca-Cola Beach House-on a “Mindjárt becsomózok ettől a nyártól!” nyári nyereményjáték 2. fordulójának döntőjében a 2 dabasi, 1 budapesti és 1 sajószentpéteri tagból, illetve 4 balassagyarmati és 1 bernecebaráti versenyzőből álló 5-5 fős csapat bizonyult a legügyesebbnek, és így átvehette a maximálisan megnyerhető nettó 5-5 millió forintot. A sorsoláson bejutott 8 csapat július 18-án a selejtezőben mérkőzött meg a döntőbejutásért. A 2 továbbjutó pedig július 23-án délután küzdött a csapatonként maximálisan megnyerhető nettó 5 millió forintért.

A versenyzőknek a döntőben a Csomókatapult állomáson az Eurobungee-n ugrálva kellett csomókat begyűjteniük. Ezt követően az Óriáskirakó játékban puzzle darabkákból egy óriás képet kellett kirakniuk. Majd a csapattagoknak az Öten az üvegen állomáson egy Coca-Cola kontúrüveg formájú deszkán 1 percig kellett egyensúlyozniuk. A Tekerő halászatban a versenyzőknek a Balatonból vízibicikliről teniszlabdákat kellett kihalászniuk, majd a Szomjas jegesmedve fordulóban jégtáblán egyensúlyozva kellett Coca-Cola palackokat begyűjteniük. Végül a Locs-pocs feladatnál a versenyzőknek egy vízgyűjtőn keresztül a szemközti csőbe egy vízbombát kellett eljuttatniuk.

A Coca-Cola Beach House-on a nyár folyamán még két alkalommal kerül sor a “Mindjárt becsomózok ettől a nyártól!” nyári promóciós játék döntőjére. A 3. forduló döntője augusztus 1-jén lesz, a 4. forduló végső összecsapására pedig augusztus 15-én kerül sor, amelyre a vállalkozó kedvű társaságok július 22-ig küldhették el az összegyűjtött csomókat.

Címkék: Hírforrás