Új, minőségi CRM szolgáltatások a magyar piacon

A mai napon a United Transfer és a Selligent stratégiai szövetséget kötött, ezáltal a United Transfer új, az egész termék-életciklust lefedő minőségi customer relationship management (CRM) megoldást kínál magyarországi ügyfelei számára.

A minden igényt kielégítő rendszer segítségével jelentősen leegyszerűsödik a vállalati adatfolyam kezelése. A sales- és marketingadatok áttekinthetőbbé válnak, így a rendszer használói számára a B2B, a pénzügyi szolgáltatások vagy az e-commerce területein túl egyedi esetekben is a legmagasabb szintű vásárlói elvárások teljesítését teszi lehetővé. A megállapodás eredményeként a United Transfer a Selligent termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett.

“Az elmúlt tíz év során Közép-Európában, így Magyarországon is jelentősen megnőtt a piaci verseny”- jelentette ki Frans Smets, a United Transfer vezérigazgatója. “Azoknak a vállalatoknak, amelyek meg kívánják őrizni piaci pozícióikat, átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük ügyfeleikről. Ezért jelentős igény keletkezett a minőségi CRM megoldások iránt. Egy kiterjedt piackutatás elvégzése után arra a következtetésre jutottunk, hogy a Selligent megoldása kiválóan alkalmazható a magyar piacon. A két évvel ezelőtti helyzettől eltérően a CRM megoldásokat ma már nem az IT, hanem az üzleti oldalról keresik. Ügyfeleink olyan CRM megoldásokat igényelnek, amelyek már néhány hónap alatt megtérülést jelentenek számukra. Az új rendszert közép- és nagyvállalatok számára fejlesztették ki. Ára rendkívül kedvező. Előnye, hogy egyedi esetekben is rugalmasan adaptálható a vállalati infrastruktúrába”- jelentette ki Frans Smets.

A Selligent CRM megoldása – három fő területre koncentrál: sales, marketing és ügyfélszolgálat – szerves részévé válik a United Transfer saját fejlesztésű úgynevezett Triple-A koncepciójának. A United Transfer szakemberei szerint az adattárház-használat, az üzleti intelligencia és a CRM együttes használata elengedhetetlen. A koncepció segítségével egyszerűen modellezhető, hogyan hasznosíthatók eredményesebben a vevői információk. Az adattárház technológia lehetővé teszi a vevői adatok elérését (access), azok elemzését (analysis) illetve a beavatkozást (inter-act).

A United Transferről
A United Transfer Rt. budapesti székhelyű, száznál több ügyféllel rendelkező vezető regionális tanácsadó cég, amely hatékony üzleti szemléletű megoldásokkal áll megbízói rendelkezésére. A tanácsadó cég üzleti intelligencia, adattárház és customer relationship management megoldások bevezetésére szakosodott. Ügyfelei között olyan cégek találhatók, mint a Tesco Europe, Credit Anstalt, Nestlé, Solectron, Kraft Foods, ING Bank és a Coca-Cola. A United Transfer technológiai partnerei között szerepel az Oracle, a Microsoft, a Business Objects és az IBM.

Címkék: Hírforrás