Ingatlankinalat.hu – tallózzon éjjel-nappal a vételi és eladási ingatlanok között!

Az Ingatlankinalat.hu honlapján (http://www.ingatlankinalat.hu) Önnek lehetősége van az ingatlanpiac keresleti és kínálati oldalán történő megjelenésre egyaránt, kedvére tallózhat a hirdetések között, megjelenítheti ingyenesen saját vételi vagy eladási ajánlatát.

Az Ingatlankinalat.hu nevének megfelelően mindennemű ingatlan kínálatával foglalkozik. Az ide érkező felhasználók megtekinthetik az aktuális keresletet vagy kínálatot ház, lakás, telek, albérlet, üzlethelyiség, iroda, garázs és ipari ingatlan kategóriában. A rendszer használata könnyű, az oldalak felépítése, a honlap navigációja egyaránt a gyors és hatékony eligazodást szolgálja.

Magánszemélyek részére a hirdetések feladása ingyenes, az ajánlat megtételére lehetőség van e-mailben a hirdetes@ingatlankinalat.hu címen, vagy a 06/30/251-7817-es telefonon, sőt akár SMS-ben is. A feladott hirdetések egy hétig olvashatók, lejárat előtt egy új üzenettel meghosszabbíthatók, vagy akár a kezdeti regisztráció során is tetszőlegesen megadható a hirdetés tervezett időtartama.
A hivatásszerűen ingatlanokkal foglalkozó társaságok, irodák e-mail-ben, faxon vagy SMS révén léphetnek kapcsolatba a szerkesztőkkel.

Elérhetőségeink:
Fax: 3438-158
Telefon, SMS: 06/30/971-0244
E-mail: uzenet@ingatlankinalat.hu, hirdetes@ingatlankinalat.hu
Web: http://www.ingatlankinalat.hu

Címkék: Hírforrás