A működés biztonsága

A VT-SOFT konferenciájának sajtótájékoztatóján a cég stratégiájáról, szolgáltatásainak bővüléséről, a humán outsourcingról és az önkormányzati CORSO programról esett szó.

Biztonságosabbá válhat a használtautó-vásárlás a VT-SOFT Kft. által kifejlesztett rendszer használatával: hamarosan újabb információk érhetők el a Belügyminisztérium Központi Adatfeldolgozó Hivatal nyilvántartásából0
A VT-SOFT Kft. tíz éve dolgozik a Belügyminisztériumnak. A cég számára komoly elismerést jelent, hogy folyamatosan karbantartott termékeit azóta is használja a BM Központi Hivatal. Többek között a gépkocsieredetiség-vizsgálatot végző szervezetek is hasonló VT-SOFT fejlesztésű rendszeren keresztül kaphatnak adatokat.
A cég az elmúlt években komoly piaci részesedést szerzett OPUS bér-, munkaügyi és társadalombiztosítási programjaival. A szoftvercsomag integráltan tartalmazza a munkaügy és a bérelszámolás, a társadalombiztosítási nyilvántartás és elszámolás, valamint az emberierőforrás-gazdálkodás moduljait.
“Csináld azt, amit te tudsz a legjobban, a többit bízd másra!” – a Kft. ezzel a szlogennel ajánlja humán ügyviteli szolgáltatásait, hiszen az adminisztratív feladatok “kihelyezésével” az adott vállalat növelheti hatékonyságát, csökkentheti költségeit.
A VT-SOFT Tiszaújvárosban regionális szolgáltató központot nyiott és ez év januárja óta végzi a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. és cégcsoportjának teljes bérszámfejtését.
A cég erős ügyfélszolgálatot működtet. A telefonoknál tíz – TB és bérkérdésekben is jártas – szakértő várja a hívásokat, mivela tapasztalatok szerint a kérdések többsége nem informatikai, hanem szakmai vonatkozású.
A Kft. új CORSO programja olyan pénzügyi információs rendszer, ami a költségvetési rendben gazdálkodó intézményeket segíti a tervezéstől a kötelezettségvállalásokon, illetve a teljesítéseken keresztül egészen a pénzforgalmi realizálódásig.

Címkék: Hírforrás