Kedvezmények a K&H Banktól a vállalati ügyfelek munkatársainak

A Kereskedelmi és Hitelbank kiemelt vállalati ügyfeleinél kedvezményes szolgáltatáscsomagot kínál a munkatársaknak.

A dolgozók így akár banki költségeik 40%-át is megtakaríthatják. A csomag a bankcsoport termékeinek számos elemét tartalmazza és kiváló lehetőséget nyújt a vállalat számára, hogy költséghatékony módon extra juttatásokat biztosítson alkalmazottainak. A tervek szerint a kedvezményeket az év végére 50 000-en vehetik majd igénybe.

A Kereskedelmi és Hitelbank stratégiája szerint nagy hangsúlyt helyez a folyamatos termékfejlesztésre, a teljes körű termékválasztékra és az ügyfelek igényeinek minél magasabb szintű kielégítésére. Elsődleges célja az, hogy választ adjon minden pénzügyi kérdésre. A K&H Bank ennek az üzletpolitikának a szellemében kiemelt vállalati ügyfeleinél a dolgozóknak kedvezményes szolgáltatások sorát biztosítja, amelyekkel a munkatársak havonta akár 40%-ot is megtakaríthatnak banki költségeikből. A csomagba rendezett szolgáltatások elemei az igényeknek megfelelően választhatók.

A csomag egyik eleme a bankszámlavezetés, amely három hónapon keresztül ingyenes. A munkatárs bankkártyáját is olcsóbban használhatja, hisz készpénzfelvételnél – saját választása szerint – vagy a K&H Bank automatából az első két készpénzfelvétel, vagy idegen automatából ill. postán az első felvétel ingyenes. A Bank egyedülálló szolgáltatásként számlájához magas összegű életbiztosítást is köt, amelynek biztosítási összege baleseti halál esetén 400.000 Ft. A közüzemi számlákat megbízás alapján díjmentesen “átköltözteti”, a számlák kiegyenlítését a tarifa árhoz képest három hónapon keresztül ingyenesen végzi. A munkatárs 1-5%-kal kedvezőbb kamatozású hitelekhez juthat, munkáltatója garanciavállalása mellett, a K&H Életbiztosítónál pedig alacsonyabb költség mellett többféle kockázati biztosítást is köthet. Ha a munkatárs családjának biztonságáról kíván gondoskodni, akkor a rugalmas, bármikor visszaváltható, adókedvezménnyel járó megtakarítási biztosítást veheti igénybe, amely az egyik legkedvezőbb konstrukció a piacon. Ha 10 évig tartja a kötvényt, akkor a befizetett díj 20%-a, de legfeljebb 50 000 forint visszaigényelhető az adóból. A bankcsoport Egészségpénztárának és az Aranykor Önkéntes és Magán Nyugdíjpénztárnak a szolgáltatásaival a munkatársak tovább javíthatják életminőségüket.
Szükség esetén a vállalatnál dolgozóknak még a helyi bankfiókba sem kell bemenniük; a K&H Bank egyes ügyek intézését a vállalat központjában is elvégzi.

A szolgáltatáscsomagot a K&H Bank a múlt év vége óta ajánlja, ebben az évben összesen 300 vállalat munkatársának lesz lehetősége a csatlakozásra. Az indulás óta közel 2300 szerződés született, az év végére közel 50 000 új magánügyfelet várnak.

“Meggyőződésünk, hogy a kiemelkedő színvonalú szolgáltatás és az igazi partneri kapcsolat érdekében segítenünk kell vállalati ügyfeleinket saját, belső céljaik elérésében is, például ezzel a csomaggal. Így nemcsak a vállalat és a K&H Bank közötti kötődést erősítjük, de bizonyítjuk azt is, hogy folyamatosan bővülő termékpalettával ügyfeleink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Tapasztalatként elmondható, hogy az ügyfelek és a munkatársak egyaránt kedvezően fogadják a csomagot, így várakozásaink szerint az ügyfelek száma az év végére eléri majd az 50 000 főt ” – mondta Bodó Balázs a Munkavállalói Juttatások osztály vezetője.

A Kereskedelmi és Hitelbank Magyarország egyik vezető nagybankja, amely a vállalati banki szolgáltatások terén piacvezető, a lakossági banki piacon pedig a második legnagyobb pénzintézet.

A K&H – univerzális bankcsoportként – a pénzügyi és befektetési szolgáltatások legszélesebb skáláját kínálja ügyfeleinek. Termékválasztékában szerepelnek a legkülönfélébb lakossági betéti és hiteltermékek, vállalati számlavezetés és hitelezés, vagyonkezelés, lízing, faktoring, élet- és nyugdíjbiztosítás, valamint egyéb befektetési szolgáltatások is. Sokoldalú szolgáltatásaival az ország 176 fiókjában áll ügyfelei rendelkezésére.

Címkék: Hírforrás