Leáldozóban a hagyományos könyvkereskedelem?

"Ne keress! Majd mi keresünk!" hirdeti a Morgan Hill Consulting legújabb fejlesztése, a www.nekeress.hu. A szolgáltatás lényege abban rejlik, hogy segítségével pár gombnyomással rákereshetünk az oldalon szereplő könyváruházak teljes készletének bármely elemére.

Forradalmi újítás ez a könyvkereskedelemben, hiszen e módon az ország legnagyobb könyváruházaiban egy időben kereshetjük a kívánt olvasmányt, amit házhoz is szállítanak nekünk, ha úgy kívánjuk.
A rendszer olyan, mint a legjobb vadászkutyák. A könyváruházak legutolsó szegletében is megtalálja a keresett könyveket. Emellett nem csak a szimata jó, hanem villámgyors is, hiszen az adatokat valós időben (egyszóval on-line) keresi. Minden elindított keresés alkalmával végignézi a három legnagyobb könyváruház (Fókusz; Libri; Fotexnet) és két antikvárium (Bookline; Antikvarium.hu) polcait, hogy tényleg friss adatokkal szolgálhasson. Az oldal minden bizonnyal számtalan felhasználóra tesz majd szert, így a könyveket természetesen követik CD-k, videokazetták és egyéb használati cikkek is.
Persze, mint minden technikai újításnak, ennek is lesznek ellenzői, hiszen a könyvvásárlók közül sokan már csak a hangulat, a levegő miatt is a valódi könyváruházakat részesítenék előnyben. Nekik csak ennyit: hadd segítsen a Nekeress kiválasztani azt a bizonyos könyvesboltot…

További információ:

Lizán Balázs – Morgan Hill Consulting
lizan.balazs@mhc.hu
36 1 484 0391/111

Lékai Tamás – Morgan Hill Consulting
lekai.tamas@mhc.hu
36 1 484 0391/112

Címkék: Hírforrás