System Access – Steria együttműködés a netSYMBOLS terjesztésére

A System Access, a világ egyik vezető banki szoftver szállítója kibővíti partnerszerződését a Steria - csoporttal a netSYMBOLS terjesztésére és integrációjára.

Párizs és Szingapúr, 2002.04.15 A System Access (http://www.systemaccess.com), a világ egyik vezető univerzális banki szoftver szállítója bejelentette, hogy jelentősen kibővíti partnerszerződését a Steria Group-pal széleskörű, vállalkozói banki megoldása, a netSYMBOLS terjesztésére és integrációjára. A megállapodás keretein belül a Steria Nyugat-Európában fogja terjeszteni és integrálni a netSYMBOLS megoldást és további tanácsadási és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt a netSYMBOLS rendszerre alapozva.

A System Access eredetileg a francia nyelvű országok többségébenn támogatta a Steria-t, különösen a Közel-Keleten és Afrikában. A folytatódó együttműködés a System Access-nek lehetőséget ad, hogy éljen a Steria kiterjedt nyugat-európai jelenlétéből eredő előnyökkel és tovább építse jelenlegi európai felhasználói táborát, amely többnyire közép- és kelet-európai. További előny a System Access számára a Steria bizonyított banki és pénzügyi tapasztalata, különösen a globális banki szolgáltatások, a rendszerintegráció és a tanácsadás területén.

A System Access netSYMBOLS megoldása révén a Steria képes továbbfejleszteni szolgáltatási portfólióját azáltal, hogy ügyfeleinek teljes, end-to-end banki megoldást kínál.

A Steria-t, mely tizenkét országban van jelen, a tíz legnagyobb európai információtechnikai szolgáltató közt tartják számon, amióta felvásárolta a Bull európai szolgáltató-részlegét.

A netSYMBOLS magyarországi referenciái az Erste Bank és az Általános Értékforgalmi Bank.

Címkék: Hírforrás