Két új hirdetési magazint indított az Expressz Kiadó Rt.

Expressz Autó Expo és Expressz Otthon Expo néven két, kizárólag színes fotós és keretes hirdetéseket tartalmazó hirdetési magazint jelentetett meg az elmúlt, illetve e héten az Expressz Kiadó Rt.

Mindkét magazinban a hirdetéseken felül további hasznos információkat ún. szerkesztőségi anyagokat is találnak az olvasók. Az új magazinok kiadását megelőzve az Expressz megvásárolta a Képes Autó Expo és a Képes Otthon Expo magazinok kiadási jogát annak tulajdonosától a Képes Autó Expo Kft.- től.
A fentiekre azért került sor mivel az utóbbi években – de az elmúlt időszakban különösen -, rendkívüli fejlődésen ment keresztül mind a jármű-, mind az ingatlanpiac és ezt a gyors változást a hirdetési igények is követték.
Hirdetési partnereink és nagyszámú olvasótáborunk részéről is megnőtt az igény arra, hogy az egyre sokrétűbb autós és ingatlanpiac eltérő szükségleteire, hasonlóan differenciált tartalmú és egyben magas minőségű szinten megjelenített kínálatot nyújtson kiadónk.

Az Expressz Kiadó Rt. a megfelelő szakmai és anyagi háttér birtokában vállalkozott erre a feladatra többek között azért is, mivel a Képes Autó Expo Kft.-nek, (a megvásárolt lapok kiadójának) nem volt meg a lehetősége a fentiekben megfogalmazott igények tartós kielégítésére.

Szándékunk komolyságát és tartósságát megalapozza, hogy az Expressz újság (amely immár 18 éve van jelen a magyar hirdetési piacon), annak Autó Expressz és Ingatlan Expressz néven megjelenő részével, valamint az Expressz Képes Autó és az Expressz Képes Haszonjármű, illetve az Expressz Képes Ingatlan magazinokkal az adott témakör hirdetési piacának megkerülhetetlen, vezető médiumai.

Kiadónk a világ legnagyobb hirdetési kiadó csoportjának – a Trader.com csoportnak – a tagja, így tulajdonosunk gazdag tapasztalatait is hasznosítani tudjuk a fenti célok megvaló-sítása érdekében.
A fentiekkel egyidejűleg az Expressz Színes Autó magazinunk kiadását megszűntetjük, az teljes egészében “beolvad” új autós kiadványunkba.

Az Expressz Kiadó Rt. az új kiadványok megjelenésével is alátámasztva törekszik az Expressz márkanévnek, valamint az Expressz kiadványok hirdetési piacon betöltött vezető szerepének növelésére, differenciált tartalmú és kivitelű, egyben hatékony hirdetési lehetőséget kínáló, minőségi kiadványokkal.

Kapcsolat:
Gombos Péter marketingvezető / Expressz Kiadó Rt.
Tel.: 467-2401, fax: 467-2440, e-mail: pgombos@expressz.hu

Címkék: Hírforrás