Elindult az IngatlanMonitor, a legnagyobb hazai online ingatlan-központ a FigyelőNeten

A FigyelőNet (www.fn.hu) elindította legújabb szolgáltatását, az IngatlanMonitort. Magyarország legnagyobb online ingatlanadatbázis-rendszerében jelenleg a 20 legjelentősebb ingatlan-szolgáltató több mint 74 ezer hirdetése áll az üzleti élet szereplőinek rendelkezésére.

A FigyelőNet (http://www.fn.hu), a piacvezető üzleti portál beindította legújabb szolgáltatását, az IngatlanMonitort, Magyarország legnagyobb online ingatlanadatbázis-rendszerét. Az IngatlanMonitorban egy helyen elérhetőek a legnagyobb hazai ingatlan adatbázisok folyamatosan frissülő ajánlatai, melyeknek száma jelenleg több mint 74 ezer.

Az itthon egyedülálló ingatlan-központban összetett keresőmotor segítségével lehetőség van a régiók, ingatlan típusok, vagy árfekvés szerinti keresésre. A lapon megtalálhatók a szolgáltatók legfrissebb kiemelt ajánlatai mind a B2C, mind a B2B kategóriában. Emellett további ingatlan-piaci linkajánlók segítik a látogatók minél szélesebb körű tájékozódását. A szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe.

Gerentsér Imre, internetes lapigazgató elmondta: “Új szolgáltatásunk jól illeszkedik a FigyelőNet és a Figyelő-csoport koncepciójába, mely szerint a tartalmak és szolgáltatások kialakításakor arra törekszünk, hogy látogatóinknak nélkülözhetetlen információkat nyújtsunk mind személyes, mind üzleti döntéseik meghozásához. A FigyelőNeten külön rovatban foglalkozunk az ingatlanpiaccal, ahol az aktuális piaci helyzettel kapcsolatos írások, elemzések, előrejelzések, befektetési tanácsok segítik a tájékozódást. A most indult IngatlanMonitor itthon egyedülállóan gazdag kínálatával lehetővé teszi a személyes és üzleti döntések könnyebb és gyorsabb meghozatalát, egy helyen elérhetővé téve minden fontos információt.”.

Magyarország legnagyobb online ingatlanadatbázis-rendszere dinamikusan fejlődik, melynek következő lépéseként további ingatlan adatbázisok tartalma lesz itt elérhető.

A FigyelőNetről

A Sanoma Budapest Kiadói Rt.-hez tartozó FigyelőNet üzleti és gazdasági portál 2000 novemberében indult. A portál és testvérmagazinja, a Figyelő az üzleti élet vezető információs központja. A FigyelőNetet naponta közel 9000 üzleti döntéshozó, szakmai érdeklődő látogatja. A FigyelőNet portál a Figyelő hetilappal, a rendszeresen aktuális témákban rendezett Figyelő Fórummal, és folyamatosan bővülő szolgáltatásaival, az Adatbányával, Hírforrással, Cégmonitorral, a Hitel/Betét/ATM keresővel, az

IngatlanMonitorral, a Talentummal, valamint a Hírablakkal az üzleti élet integrált kommunikációs központjaként működik.
A FigyelőNet partnerei: Business Week Online, Dun & Bradstreet Magyarország, WebBusiness, EcoNet, Job4Smarts, Internet Securities, Energiainfo, AdóNet, Bankinfo, TravelBusiness, MOT és a Carpavin.

A Sanoma Budapest Kiadói Rt.

Több mint 30 kiadványával a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata. A kiadó a magazinpiacon 32%-os piaci részesedéssel rendelkezik, több mint 400 munkatársa közel 15 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 9 internetes termék tulajdonosaként meghatározó szerepet játszik a hazai internetpiacon is.

A kiadó tulajdonosa a Sanoma Magazines kiadócsoport, amely a VNU szórakoztatólap-kiadóinak a finn SanomaWSOY Corp. általi megvásárlása (2001. október 1.) után jött létre. A cégbírósági bejegyzést követően a VNU Budapest Lapkiadó Rt. neve hivatalosan is Sanoma Budapest Kiadói Rt. lesz.

A közel 100 éve alapított SanomaWSOY ma Finnország vezető médiavállalata és 1999 óta jegyzik a Helsinki Tőzsdén. Proforma nettó árbevétele 2001-ben 1,73 milliárd euro volt és 18,000 embert alkalmaz. Legjelentősebb üzleti egysége, a Sanoma Magazines Európa ötödik legnagyobb magazinkiadója. Több mint 240 kiadványával kilenc európai országban – Belgium, Hollandia, Finnország, Svédország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Románia, Magyarország – van jelen.

További információ: Sanoma Budapest Kiadói Rt, Németh Norbert marketing menedzser (tel: 437-3607 e-mail: nnemeth@vnubp.hu)

Címkék: Hírforrás