Akár 25%-os MOT tandíjkedvezménnyel is tanulhatsz!

Ha a MOT-nál jelentkezel, Budapest jóhírű oktatási intézményeiben akár 25%-os tandíjkedvezményben is részesítünk. Most iratkozz be! A naponta változó képzésajánlatokat a Kedvezmények rovatban találod. Hogyan jelentkezhetsz?

Több mint 3 éves tájékoztató munkánkat követően új lehetőséget kínálunk olvasóink számára.
Elismert, megbízható oktatási intézmények együttműködésével kedvezményes képzési lehetőségeket ajánlunk azoknak, akik nálunk iratkoznak be a Kedvezmények rovatunkban meghirdetett képzésekre. Így kiemelkedő színvonalú képzést nyújtó oktatási intézményeknél a tandíjból akár 25% kedvezményt is kaphatsz, ha most iratkozol be valamelyik MOT kedvezménnyel hirdetett képzésre.

A naponta változó kínálatból választhatsz: idegennyelvi képzések, szakmát adó, számítástechnikai képzések, továbbképzések, felvételi előkészítők, személyiségfejlesztő tréningek szerepelnek a kedvezményes lehetőségek között.

Hogyan jelentkezhetsz kedvezményes áru képzésre?

1. Válaszd ki a számodra megfelelő képzést a kedvezményes ajánlatok közül, és nyomtasd ki a képzésről szóló oldalt.

2. Keresd fel a Deák tér-nél a 1065. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 7. Szám alatt a Danubius Nyelviskolában működő MOT PONT-ot, ahol a recepción megkapod a beiratkozáshoz szükséges jelentkezési lapot, és befizetési csekket. Recepciós kollégánk segít a jelentkezési lap kitöltésében.

3. Figyelem! A beiratkozáshoz hozz magaddal minden olyan bizonyítványt, amelyet a kedvezményes képzés leírásánál feltüntettünk, illetve a beiratkozásnál fizetendő tandíjat.

4. Postán fizesd be a kedvezményes tandíjat, illetve a kedvezményes első részletet.

5. A befizetett csekket legkésőbb 1 munkanapon belül mutasd be a Deák tér-nél a 1065. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 7. Szám alatt a Danubius Nyelviskolában működő MOT PONT recepcióján, ahol lemásolják a jelentkezési lapodat, és a befizetett csekket. Ezzel válik érvényessé a beiratkozásod. A kedvezményes helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, ezért jelentkezésedet csak akkor tudjuk elfogadni, ha 1 napon belül jelentkezel, hogy a képzést felajánló intézménynél lefoglaljuk számodra a helyet. A kedvezményes helyet a 2. mukanapon más beiratkozó számára ajánljuk fel a mot.hu portálon.

6. A MOT PONT munkatársa a kitöltött jelentkezési lap és a befizetési csekk fénymásolatát faxon elküldi a MOT központi irodájába, ahonnan továbbítjuk az intézményhez, ahová jelentkeztél. Ezzel biztosítjuk számodra a kedvezményes beiratkozás lehetőségét.

7. A képzés első napján jelentkezési lapoddal, vagy ha ezt elvesztenéd, személyigazolványoddal és a befizetési csekk eredeti példányával jelentkezhetsz a képzésre.

Tájékoztatunk a következőkről:
1. A képzésre befizetett tandíjat más képzésre, vagy más időpontban induló azonos képzésre sem használhatod fel. A MOT kedvezmény más kedvezménnyel összevontan nem vehető igénybe.
2. A határidőn túli jelentkezés, és/ vagy befizetés esetén a kedvezményes képzési helyet nem tartjuk fenn, ezzel kapcsolatosan sem a MOT, sem a meghirdető intézmény nem vállal felelősséget.

Szenes Nicolette
A MOT vezetősége nevében

Címkék: Hírforrás