A Xerox MDOC Szoftver: Új lehetőségek

A BlackBerry Wireless Handhelds terméket használó ügyfelek most jobban kihasználhatják e-mailjüket.

A Xerox Corporation és a Research In Motion Limited (RIM) olyan megoldást fejlesztettek ki, amely ötvözi a Xerox mDoc 3.0 programját a BlackBerry vezeték nélküli e-mail lehetőségével, amelynek révén a felhasználó hozzáférhet a vállalat szerverén tárolt dokumentumokhoz és személyre szabhatja e-mail mellékleteit, mint pl. az űrlapokat és szerződéseket.

A Xerox és a RIM megoldása lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármikor e-mailen, faxon továbbítsa vagy kinyomtassa a szerveren talált dokumentumokat Így az úton lévő üzletkötők hozzájuthatnak olyan fontos dokumentumokhoz, mint egy szerződés vagy rendelésvisszaigazolás, ezeket személyre szabhatják specifikus ügyfélinformációk alapján, majd kinyomtathatják a dokumentumokat, drámaian javítva ezzel a reagálási időt és a vevővel való viszonyukat.

A Xerox és a RIM Chicago-ban a Comdex Spring kiállításon mutatta be a megoldást a látogatók számára, illusztrálva azt, hogyan emelhetik ezek termékek a következő szintre a mobil alkalmazásokat.

A társulási szerződés és az integrált értékesítési és marketingtevékenység révén a két társaság közösen vezeti majd be a termékeket Észak-Amerikában és Európában.

“BlackBerry elnevezésű vezeték nélküli megoldásunk ötvözése a Xerox mDoc 3.0 alkalmazásokkal lehetővé teszi a mobil szakemberek számára, hogy a fontos információkhoz és dokumentumokhoz hozzájussanak akkor és ott, amikor és ahol azokra leginkább szükségük van,” mondta Mark Guibert a Research In Motion márkaigazgatóságának elnökhelyettese. . .
“A Xerox és a RIM közötti kapcsolat a Xerox elkötelezettségét jelzi a mobil munkaerő rendelkezésére álló technológia javítása iránt,” mondta Gil Hatch, a Xerox, Irodai Rendszerek Csoportjának elnöke. “A Xerox saját csapata már képes csökkenteni a válaszadási időket és fokozni a termelékenységet az értékesítésben.”

Az mDoc 3.0 azonnal hozzáférhető a Xerox közvetlen értékesítőin keresztül. A faxolás és nyomtatás támogatásán kívül az mDoc 3.0 egyéb előnyei közé tartozik az e-mail mellékletek szövegének a megtekintése, a hozzáadott irattárakban tárolt vállalati dokumentumokhoz való hozzáférés és a vevőre igazítható űrlapok használatának lehetősége.

Címkék: Hírforrás