BMC Software PATROL-jának újabb patronja

A PATROL továbbra is kimagasló idő-érték arányt és költségcsökkentést biztosít, egyszerűbb telepítéssel és nagyobb biztonsággal.

A vállalkozásmenedzselés piacvezető software-ellátója, a BMC Software a PATROL termékek alapját képező PATROL 7-es verzió infrastruktúrájához kibővített összetevőket és új megoldásokat bocsátott piacra. Az “Enablement Release” újszerűsége abban áll, hogy olyan fejlett BMC Software megoldásokat is támogat, amelyeket a következő néhány hónap során vezetnek be.
Az elmúlt évben a BMC a Learning Universe keretében mutatta be ügyfeleinek a PATROL 7-es verziójának infrastruktúráját, és azóta több olyan megoldást szállított számukra, amelyek sikeresen beilleszkedtek a korábbi infrastruktúrába.

A dinamikus fejlesztések eredményeképpen a PATROL tovább lépett és tovább erősítette meglévő infrastruktúráját. Az új megoldás egyszerűbb kezelhetőséget biztosít az ügyfeleknek, közös kommunikációs infrastruktúrával és közös adattároló és jelentési lehetőségekkel. Az összetevők mindegyikét úgy alakították ki, hogy a többivel összhangban növelje a teljesítményt, és még egyszerűbbé tegye a kezelést és a műveleteket, ezzel csökkentve az adminisztrációs és működtetési költségeket.

Az “Enablement Release” mindemellett lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az idén nyáron forgalomba kerülő továbbfejlesztett komponenseket is használni tudja, köztük az új konzolokat és az új software-terítési képességet, úgymint a telepítést, a biztonságot, és a további platformok támogatását. Az új alapokra épülő megoldások több lépésben kerülnek piacra, mindegyikben olyan kulcsfontosságú technológiák lesznek elérhetők, amelyek biztosítják a folyamatos együttműködési képességet és a befektetés védelmét.

“A PATROL új változata egy lépés afelé, hogy segítséget nyújtson a vállalatoknak abban, hogy az integrált szolgáltatás-kezelésre összpontosítsanak. A PATROL biztosítja az alapokat ahhoz, hogy minden összetevőt egyetlen szolgáltatásként lehessen kezelni, egyetlen interface-szel, attól függetlenül, hogy éppen melyik összetevő van használatban.” – mondta Carl Coken, a BMC Software alelnöke.

Az új PATROL jellemzői
ˇ A PATROL könnyebb telepítése: Az új PATROL-technológia csökkenti az erőforrás-igényt és növeli a platformkezelés lefedését. A jelenlegi PATROL-ügyfelek olyan szintű bővítést tapasztalhatnak, amellyel megoldásaik értéke azonnal érezhetővé válik, az új felhasználóknak pedig az intuitív browser-alapú interface-nek köszönhetően lényegesen könnyebb telepítést biztosít. Az új megoldás 100 százalékig kompatíbilis a jelenlegi felhasználói és partner megoldásokkal.
ˇ Fokozott biztonság: A PATROL ötvözi a terméktől elvárt biztonsági igényt a szükséges rugalmassággal, mert a felhasználók rugalmasan választhatják meg a BMC Software termékük implementálásához tartozó biztonsági szintet, valamint meghatározhatják a kezelési profilokat és a munkaköri felelősségek osztályozását.
ˇ További platform-támogatás: A bővítés a legújabb operációs rendszerek platformjának támogatását is tartalmazza, többek között a Linux zSeries-t, a legújabb Microsoft. NET kezdeményezéseket és a Microsoft Windows XP-t.

A PATROL
A PATROL olyan felügyeleti rendszer, amely a jövő BMC Software megoldásainak is alapjául szolgál, infrastruktúrája pedig olyan közös architektúra, amely moduláris és a vállalkozásra méretezhető, és lehetővé teszi, hogy a mainframe-ek és az elosztott rendszerek között létrejöhessen az adatmegosztás. A PATROL architektúrája által biztosított rugalmasság és kompatibilitás segítségével a felhasználók úgy állíthatják be BMC Software megoldásaikat, hogy azok akár önálló gépeken vagy összekapcsolva is működhessenek, ezzel lehetővé téve, hogy a felhasználó szabadon válassza ki azokat a megoldásokat, illetve a megoldások azon kombinációját, amire akkor és ott szüksége van, annak érdekében, hogy a később telepített fejlesztések zökkenőmentesen illeszkedjenek a PATROL infrastruktúrájába. A PATROL további előnye, hogy nyitott architektúrára épül, amivel lehetővé teszi, hogy a felállított rendszerbe könnyen integrálhassák egy harmadik fél termékeit, ipari szabványokat használó interface-k segítségével. További információ: http://www.bmc.com/solutions/patrol7/

A BMC Software
A BMC Software Rt. [NYSE: BMC] a vállalkozásirányító megoldások piacvezető szállítója. Az “Assuring Business Availability” megközelítéssel a BMC Software lehetővé teszi az infrastruktúrakezelés költségeinek irányítását, a piaci előnyök kihasználását, a szolgáltatás-kezelés differenciálását, és az üzleti folyamatokat optimalizáló megoldásokkal elérhető értéknövekedést. A BMC Software az S&P 500 tagja, a 2001-es üzleti évben bevétele meghaladta a 1.5 milliárd dollárt, és irodái világszerte megtalálhatók.
További információ: http://www.bmc.com

Bővebb információval szolgál:
Ávéd Zoltán;
BMC Software Magyarország Kft.
(36-1) 475-11-15, zoltan_aved@bmc.com

Címkék: Hírforrás