Egyedülálló Hírablakkal bővítette szolgáltatásait a FigyelőNet

Új szolgáltatással jelentkezik a FigyelőNet (www.fn.hu), az üzleti élet vezető portálja. A most indult Hírablak segítséget nyújt abban, hogy a legfrissebb gazdasági hírek késedelem nélkül eljussanak az internet használóihoz. A Hírablak mindezt anélkül teszi, hogy a hírre éhes olvasókat zavarná egyéb tevékenységükben, vagy feleslegesen energiájukat, idejüket pazarolná.

A 2001. szeptemberétől új külsővel és még bővebb tartalommal jelentkező piacvezető üzleti portál beindította Hírablak nevű szolgáltatását. A “breaking news” fogalmát az elektronikus tájékoztatásban arra találták ki, hogy az adásmenet megszakítható legyen, ha valami fontos történik. Ma már mindig valami fontos történik. De nem lehet állandóan megszakítani az adást. Elég nyitva hagyni a Hírablakot.

“Amikor hozzákezdtünk a Hírablak kifejlesztéséhez, azt tűztük magunk elé, hogy azok, akik a munkahelyükön vagy otthon a számítógépek előtt ülnek, nyugodtan végezhessék munkájukat, játszhassanak vagy kalandozhassanakabban a nyugodt tudatban, hogy ha bármi érdekes történik a világban, arról lényegében azonnal értesülnek, mert ha nyitva hagyják a Hírablakot, azon beáramlanak a hírek.” – mondta el Vicsek Ferenc a FigyelőNet főszerkesztője.

Elég minden reggel egy gombnyomással beállítani a FigyelőNetről, hogy a Hírablak folyamatosan kint legyen az Asztalon és onnantól kezdve folyamatosan jelennek meg a FigyelőNet szerkesztősége által összeállított hírek. De akár a Hírablak fejlécére kattintva a szolgáltatást be lehet állítani kezdőlapnak is. Ezáltal minden alkalommal, amikor a látogató fellép az internetre, a Hírablak diszkréten megjelenik a jobb alsó sarokban.

A FigyelőNetről

A Sanoma Budapest Kiadói Rt.-hez tartozó FigyelőNet üzleti és gazdasági portál 2000 novemberében indult. A portál és testvérmagazinja, a Figyelő az üzleti élet vezető információs központja. A FigyelőNetet naponta több mint 7000 üzleti döntéshozó, szakmai érdeklődő látogatja. A FigyelőNet portál a Figyelő hetilappal, a rendszeresen aktuális témákban rendezett Figyelő Fórummal, és folyamatosan bővülő szolgáltatásaival, a Hírforrással, Cégmonitorral, a Hitel/Betét/ATM keresővel, az IngatlanMonitorral, a Talentummal, valamint a Hírablakkal az üzleti élet integrált kommunikációs központjaként működik.
A FigyelőNet partnerei: Business Week Online, Dun & Bradstreet Magyarország, WebBusiness, EcoNet, Job4Smarts, Internet Securities, Energiainfo, AdóNet, Bankinfo, TravelBusiness, MOT és a Carpavin.

A Sanoma Budapest Kiadói Rt.
2001. október 1-től a VNU Budapest Lapkiadó Rt. új tulajdonosa a finn SanomaWSOY médiacsoport. A SanomaWSOY Európa ötödik és a világ 12. legnagyobb médiavállalkozása 2,26 milliárd eurós pro forma nettó árbevételével (2000) és 300 lapból álló portfóliójával. Munkatársainak száma meghaladja a 13 ezret.
Több mint 30 kiadványával és 8 internetes termékével a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata. A kiadó a magazinpiacon 36%-os piaci részesedéssel rendelkezik, 420 munkatársa kb. 15 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el (2001).

További információ: Sanoma Budapest Kiadói Rt, Németh Norbert marketing menedzser (tel: 437-3607 e-mail: nnemeth@vnubp.hu)

Címkék: Hírforrás