Változásmenedzsment ESTUDO Konferencia

Változásmenedzsment Konferencia - cégvezetőknek, HR szakembereknek és termékigazgatóknak az ESTUDO szervezésében.

A változási folyamatokat minden fontos szempontból taglaló konferencia, a legszélesebb spektrumon hivatott feltárni mind a külső környezet által diktált változások kulcskérdéseit, mind pedig az üzleti stratégia aktivizálása érdekében hozott változtatási döntések várható következményeit.
Ajánljuk rendezvényünket azon cégvezetők, HR szakemberek, termékigazgatók számára, akik munkájuk során változásokkal szembesülnek.

Témakörök: Változás mint létezésforma, A vállalati kultúra; a változtatások alapköve, Változáskezelés a gyakorlatban a VNU Budapest Lapkiadó példáján, A sikeres és hatékony változásmenedzsment kulcskérdései, Változási folyamat mellett zavartalan üzleti működés, A változásmenedzsment buktatói – a változtatások rejtett veszélyei, Újraformálás – folyamatok kialakítása, A változásokra adott reakciók a személyiség szemszögéből, TQM a szervezet fejlesztése érdekében, Dinamikusan fejlődő szektorok belső struktúraváltoztatási igénye a piaci mozgások következtében (e-Business)

Előadóink, többek között: Fehérváry András a Managing Partner Cornelius – Associates ügyvezető igazgatója, Emri Gussi a Papyrus Hungária Rt. vezérigazgatója, Dr. Lővey Imre a Concordia Szervezet- és Vezetésfejlesztési Kft. Ügyvezető igazgatója, Rankasz Dezső az Alcoa-Köfém Kft. termelésvezetője, Rácz László a MOL Rt. változásmenedzsment igazgatója, Leitner György a GlaxoSmithKline igazgatója, Szabó György a VNU Budapest vezérigazgatója, Dr. Heidrich Balázs a Miskolci Egyetem Vezetéstudományi Intézetének docense, Szabó Gábor a BME Információs Társadalom és Trendkutató Központ ügyvezető igazgatója, Dr. Titkos Csaba a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának docense és Dr. Topár József a BME Ipari Menedzsment és Vállalkozásgazdaságtan Tanszékének adjunktusa.

Részvételi díj: 78000 Ft + ÁFA
Estudo Rendezvényszervező Iroda

Címkék: Hírforrás