Csapda hűtlenkedőknek

Az már megszokott, hogy a partneri, házastársi hűség kiderítéséhez olykor magánnyomozókat bíznak meg.

Az már kevésbé, hogy csábítási provokációval győződjenek meg a hűségről. Magyarországon a Perfect Loyd magánnyomozó iroda egyik fő tevékenysége, hogy a csábítás-provokáció módszerével bizonyítsák be megrendelőiknek partnerük megbízhatóságát vagy hűtlenkedését. A cég számos, erre szakosodott, garantáltan diszkrét profi női és férfi provokátorokat alkalmaz.

Kis Emil, a Perfect Loyd tulajdonosa elmondta, nem minden esetben a bombázók és izompacsirták jelentik a megoldást. A túl tökéletes provokátor ugyanúgy gyanút kelt, mint a túl megkoreografált helyzet. Gyakran kifejezetten a rejtett bájt sugárzó, elesett, oltalomra szoruló lány, vagy a félénk, még tapasztalatlan, ártatlanságot sugárzó férfi a tökéletes csali. Először feltérképezik a megfigyelendő személy gyengéit, szokásait, viselkedését. Az információkat pszichológus szakértőkkel elemzik, majd kidolgozzák, hogy milyen típusú provokáció keltené fel leginkább az elcsábítandó személy figyelmét. Ezt követően kitalálnak egy történetet, amit a provokátor előad, s gondosan megtervezik a “véletlen találkozást”, hogy a csali megjelenése valóban véletlennek tűnjön.

A közelmúltban egy magas beosztású, vagyonos, középkorú úr kérte a cég segítségét. Noha feleségével és felnövő fiával harmonikus, jó kapcsolatban élt, a lángoló szerelem egy fiatal, csinos hölgy személyében ismét feltámadt benne. Egyrészt környezettanulmányt kért a hölgy múltjáról, személyes kapcsolatairól, illetve bizonyosságot kért a hölgy hűségéről.
A hosszú, alapos előkészítő munka után egy fitnessteremben történt meg a csábítás, s az ezt követő két randevút dokumentációját átadták a megrendelőnek a magándetektívek. A megbízó lemondott arról, hogy otthagyja családját, a nyomozók pedig elégedetten nyugtázták, hogy megmentettek egy házasságot.

Címkék: Hírforrás