Egy szalmaszál az 1%,

amit a Szalmaszál a Hajléktalanokért Alapítvány a hajléktalanná vált családok és a hajléktalanságból kijutni igyekvő polgártársaink megsegítésére használ fel. Adószámunk:18077421-1-41

A Szalmaszál a Hajléktalanokért Alapítvány 1995-ben jött létre, 1998 óta közhasznú. Az idők során kialakult sajátos profiljának megfelelően elsősorban azokra a hajléktalanokra, otthontalanokra koncentrál, akik jövedelmük, életvitelük és egészségi állapotuk szerint egy lakást fenn tudnának tartani, de azt megszerezni nem tudják. Azokra, akik családdal együtt kerültek utcára vagy együtt szeretnének visszakerülni a társadalom pereméről az elfogadható emberi létbe. Ezt speciális, hajléktalanok számára kidolgozott családsegítő és albérlet illetve más lakhatási lehetőséget szerző programjainkkal igyekszünk elérni, s nem sikertelenül.
De gondolunk a hajléktalanok legelesettebbjeire, a kórházban betegeskedőkre is, akiknek senki nem viszi be a tiszta fehérneműt, a szappant és az papucsot, ha a Szalmaszál nem szerez minderre pénzt pályázatokból, jótékonysági árverésen, adományokból és az Ön személyi jövedelemadójának 1 százalékából.
Adószámunk:18077421-1-41,
Címünk: 1096, Thaly Kálmán u. 29-31, tel: 476-0227

Címkék: Hírforrás