Tréningtár 2002

"Az egyetlen fenntartható előny versenytársaiddal szemben az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők." (Arie De Geus,Royar Dutch/Shell) Megjelent a CONVICTUS 2002. évi TRÉNINGTÁRA, amely interneten is elérhető.

Gyorsan változó gazdasági környezetünk új típusú kihívásai hatékonyan már nem, vagy alig válaszolhatók meg a hagyományos szervezeti struktúrák keretei között a klasszikusnak számító elméletek, módszerek, technikák alkalmazásával. Mint ahogy az egyre összetettebb, és szerteágazóbb konfliktushelyzetek is folyamatosan újratermelődnek, felismerésükhöz és eredményes kezelésükhöz szükséges vezetői tudás megszerzése és aktualizálása is csak folyamatos tanulás eredménye lehet.
Ebben a tanulási folyamatban kíván a CONVICTUS – immár 1992 óta – szervezetfejlesztési és vezetői tanácsadás, szervezeti workshopok, személyiség- és készségfejlesztő tréningek – a gazdasági szervezetekben kulcspozíciót betöltő vezetők, és munkatársaik megbízható, magas szakmai színvonalon teljesítő, stratégiai partnere lenni.
Tréningjeinkből néhány példa:
– Új idők marketingje
– Tárgyalási stratégiák és technikák az értékesítés során
– Beszerzési versenystratégiák
– A korszerű key-account munka elmélete és gyakorlata
– Új-típusú minőségi elemek a key-account munkában
– Az ellátási lánc menedzselése az SCM és SMI módszereivel
– Vállalatok újraszervezése és a vezetés újjáalakítása a BPR és RM módszereivel
– Szervezeti tanulás és változáskezelés
– Az emberi kapcsolatok kezelése
– A munkatársak ösztönzése
– Csoportos coaching
– Kompetencia alapú vezetőképzési rendszer
– A mentori rendszer a szervezetben
– Szervezeti átalakítás és a gondoskodó típusú létszámleépítés rendszere

A tréningek részletes tematikáját megtalálhatja www.convictus.hu honlapunkon, amely további információkat tartalmaz cégünk történetéről, tevékenységéről, megtekinthető a referencialistánk, valamint betekinthet a kapcsolódó szakmai publikációkba.

Címkék: Hírforrás