net.Wednesday – Az online marketing lehetőségei Magyarországon

Szeretettel meghívjuk Önt a net.Wednesday februári rendezvényére, melynek témája: "Az online marketing lehetőségei Magyarországon"

Szeretne eligazodni az Internet nyújtotta marketing lehetőségek között? Érdekli, hogy mit gondolnak ezekről a megoldásokról a szakértők? Esetleg Ön is a reklámszakmában dolgozik, és szívesen megvitatná kollégáival a sikeres online marketing kampány tervezésének és mérésének módjait?

Az online marketing Magyarországon egyelőre még gyerekcipőben jár, azonban már most is találkozhatunk olyan reklámpiaci szereplőkkel, akik tudatosan úttörő szerepet vállalnak a marketing stratégiák netesítése terén. A februári kerekasztal-beszélgetésre olyan marketing szakembereket hívtunk meg, akik már tettekkel bizonyították elhivatottságukat, és értékes tapasztalatokat gyűjtöttek az online kampányok területén.

Legyen a net.Wendégünk, jöjjön el a net.Wednesday-re! Kérdezzen és érveljen velünk!

A rendezvény időpontja: 2002. február 20., 18:30
Érkezés és regisztráció: 18.00 – 18.30
Helyszín: East-West Business Center, Sky Conference Room
1088 Budapest, Rákóczi út 1-3., VIII. emelet

A minden hónap harmadik szerdáján megrendezésre kerülő net.Wednesday rendezvény ingyenes, mindössze egy névjegykártyát kérünk belépéskor.

Amennyiben Ön vagy munkatársa részt kíván venni rendezvényünkön, illetve további információra van szüksége, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén:

Web: http://net.Wednesday.hu
Tel: 329 5151
E-mail: netwednesday@sensenet.hu

Fax: 329 5252

Regisztráció: http://net.Wednesday.hu/reg

Címkék: Hírforrás