Grafikus szoftver a Minolta színes nyomtatóihoz

A Minolta Magyarország Kft. piacra dobta az első grafikus szoftverét, a Zoner Draw 4 Plus-t.

A MINOLTA az amerikai Zoner céggel együtt fejlesztette ki a szoftvert a MINOLTA-QMS színes lézernyomtatókhoz, színes digitális másoló/nyomtató gépekhez, valamint digitális fényképezőgépekhez. A MINOLTA célja, hogy egy könnyen kezelhető, egységes megoldást kínáljon a színes dokumentumok elkészítéséhez, szerkesztéséhez és kinyomtatásához is. Ezért a csomag alaptartozéka egy külön CD, amin több mint 450 előre megszerkesztett színes mintaoldal van, többek között utazási irodák, ingatlan ügynökségek, autókereskedők, éttermek részére.

A Zoner cég már 1993 óta készíti szoftver csomagjait, melyek számos díjat nyertek az évek során. A Zoner Draw 4 Plus az eddigi legfejlettebb termék a Zoner szoftverek közül. A vektorgrafikus editáló szoftvert speciálisan Windows felhasználók részére tervezték, akik nem annyira jártasak a bonyolultabb képszerkesztés terén. Így ez a termék kiváló megoldást jelent a SOHO piacon, az oktatási intézmények és a közepes- és nagycégek területén.

Kitűnő gyorsaságának és egyszerű használatának köszönhetően a professzionális felhasználók körében is sikereket érhet el. A szórólapok, egyedi árlisták, névjegykártyák, levélpapírok, képeslapok elkészítése gyerekjáték ezzel az alkalmazással. A Zoner Draw 4 Plus csomag alaptartozéka egy képnézegető, fájlböngésző, GIF animátor és egy képszerkesztő program. A program a legtöbb fájlformátumot ismeri. A Zoner Draw 4 Plus részét képező MINOLTA fejlesztésű PageScope képjavító szoftver segítséget nyújt a digitális fotósok részére, akik a program segítségével automatikusan, vagy manuálisan tudják javítani az elkészített digitális képek minőségét. A MINOLTA a Zoner Draw 4 Plus-t egyes színes lézernyomtatóihoz, színes digitális másoló/nyomtató gépeihez adja ajándékba.

Címkék: Hírforrás