Textboy “nyomd a szöveget”

A TeleMedia Kft. 2002 január 11-én indítja emelt díjas SMS szolgáltatását Textboy néven. Az ügyfelek SMS-ben küldik el kérésüket, s a kért információt, szolgáltatást szintén SMS-ben kapják meg.

A most induló Textboy mobile entertainment szolgáltatás keretében az ügyfelek operátorlogókat, képüzeneteket és csengőhangokat tölthetnek le mobiltelefonjaikra, illetve hangpostafiókjukat saját ízlésük szerint alakíthatják. A Textboy szolgáltatás igénybevételéhez a 06-90-626-626-os számra kell SMS-t küldeni. Hamarosan lehetőség nyílik további szolgáltatások elérésére is, pl. időjárás-jelentés, tőzsdeinformáció, hírek, stb.
A Textboy szolgáltatás díja a normál SMS díjánál magasabb, hiszen a válasz-SMS-ben nyújtott többletinformáció vagy más szolgáltatás árát is magába foglalja. A Textboy Szolgáltatás SMS-ben jelenleg csak a Pannon GSM telefonokról érhető el. A többi mobilszolgáltató ügyfelei jelenleg csak vezetékes telefonról rendelhetik meg a szolgáltatásokat, a már jól ismert 06-90-es számok felhívásával.

A GSM szolgáltatók határozzák meg azokat a árakat, amelyeken az emeltdíjas SMS szolgáltatások nyújthatók. A Textboy szolgáltatás árai 64 Ft+Áfa/SMS-től 380Ft+Áfa/SMS-ig terjednek.

A TeleMedia Kft.-ről:
A TeleMedia 1993-ban alakult audiotex és telemarketing feladatok elvégzésére. A vállalat csoport idei forgalma meghaladja a 2 milliárd forintot.

A TeleMedia Magyarország legnagyobb audiotex, telemarketing és mobile enetertainment vállalkozása, amely hazánkon kívül több európai országban is jelen van szolgáltatásaival.

További információért kérjük hívják a 456-5656 telefonszámon Korda Sándort, illetve látogassanak el web-oldalunkra: http://www.texboy.hu, vagy a http://www.telemedia.hu

Címkék: Hírforrás