A BMC Software új vállalatirányítási termékkel fogja támogatni az SAP adatarchiválási megoldásait

Az új termékkel az ügyfelek teljesíthetik a vállalt szolgáltatási szinteket, és ezáltal pénzt takaríthatnak meg.

Vállalatirányítási termékek vezető szállítója, a BMC Software (BMC) új termékkel támogatja az SAP adat-archiválási megoldásait. A BMC az SAP csapatának segítségével adat-archiválást épített be CONTROL-M nevű integrált vállalati ütemezési megoldásába. A CONTROL-M az archiválási tevékenységek felügyelete, ütemezése és figyelése révén zökkenőmentessé és automatikussá teszi az üzleti folyamatokat, és segíti a vállalt szolgáltatási szintek teljesítését.

Ez a megoldás a vállalat összes kötegelt feldolgozását egyetlen egységes környezetbe integrálja, és ezáltal a lehető legmagasabb szolgáltatási szinteket biztosítja. A CONTROL-M lehetővé teszi az SAP megoldásokon kívüli folyamatok automatikus indítását és figyelését, majd azokat az SAP megoldások környezetének folyamataiba integrálja.
A BMC Software, Inc. (NYSE: BMC) a vállalatirányítási megoldások vezető szállítója. A vállalat Assuring Business Availability megközelítésével kézben tarthatók az infrastruktúra felügyeleti költségei, szolgáltatás-felügyelete piaci előnyt és megkülönböztető jellemzőket biztosít, vállalatoptimalizálási megoldásai pedig növekvő üzleti értéket képviselnek. A BMC az S&P 500 tagja, és a világ minden táján vannak irodái, köztük Magyarországon is. A vállalat 2001-es pénzügyi évében több mint 1,5 milliárd dollár árbevételt ért el.
További információk találhatók a BMC Software weblapján: http://www.bmc.com .

Bővebb tájékoztatással a BMC Software Magyarország ügyvezető igazgatója, Ávéd Zoltán szolgál
a 475-11-15-ös telefonszámon illetve a zoltan_aved@bmc.com e-mail címen.

Címkék: Hírforrás