Pályázat szakközépiskoláknak Compaq-szerverekért

A Compaq Computer Magyarország Kft. idén is meghirdeti hagyományos pályázatát szakközépiskolák részére.

Webes alkalmazásokra várunk javaslatokat, és a legjobbak között Compaq webszervereket oszt szét a Compaq szakértőiből álló bíráló bizottság. Olyan, eredeti ötletek leírását várjuk, amelyeket Magyarországon még nem valósítottak meg, újszerű megközelítést jelentenek, vagy a pályázat segítségével lényegesen továbbfejleszthetők. Kifejezetten tartalmi megoldásokra várunk javaslatot, nem grafikai terveket kérünk.
A vázlatos kreatív ötleteket az infoHungary@compaq.com levélcímen várjuk Compaq szerverpályázat témamegjelöléssel. A pályamunkából derüljön ki az ötlet lényege, valamint a megvalósíthatóság módja. A bírálók előnyben részesítik azokat a munkákat, amelyek a mindennapi gyakorlatban is használható javaslatokat adnak, megvalósításuk működő üzleti, kommunikációs alkalmazás, e-business, e-learning lehet.
A pályázathoz mellékeljék az iskola nevét, címét, telefon- és faxszámát, ha van, a szakképzés irányát, a felkészítő tanár és a javaslatot kidolgozó diákok nevét. A pályamunkáknak 2001. december 6-án 24 óráig kell megérkezniük. Esetleges kérdéseiket feltehetik az infoHungary@compaq.com vagy ilona.pinter@compaq.com címen.

Címkék: Hírforrás