A HP-tól érkezett a System Access új vezérigazgatója

A System Access új vezérigazgatója Olivier Trancart a HP-től érkezett, ahol alelnök volt és ügyvezető igazgató. Dolgozott a HP Magyarország vezetőjeként is.

A System Access, a világ egyik vezető univerzális banki szoftver szállítója bejelentette, hogy Olivier Trancart-t nevezi ki az új vezérigazgatónak.

Trancart a Hewlett-Packard Company-től érkezett, ahol alelnökként és ügyvezető igazgatóként a pénzügyi szolgáltatások iparága felé irányuló globális érékesítési- és marketingtevékenységért volt felelős.
A HP-nál töltött tizenhét éve során Trancart több országban számos értékesítési és általános cégvezetési pozíció birtokosa volt, pl. értékesítési menedzser a pénzügyi szolgáltatások iparága terén Svájcban, valamint 1994-től ügyvezető igazgató Magyarországon. (Magyarországi tartózkodásáról következőket írta önéletrajzában: “Csodálatos volt az itt töltött idő. Feleségem itt ébredt rá, hogy milyen nagyszerű országok vannak, melyek megérdemelnék, hogy jobban megismerjük őket.”)

A svájci és francia állam-polgárságú Trancart 1982-ben Lausanne-ban szerzett villamosmérnöki diplomát. Franciául, angolul és németül beszél. Nős, három gyerek apja. Hobbijai a síelés, a mountain bike és a játékvasút.

A System Access magyarországi referenciái az Erste Bank és az Általános Értékforgalmi Bank.

* * *

“Nagyon örülök, hogy egy olyan tapasztalt szakember kerül az igazgatótanácsba, mint Olivier, aki segít nekünk továbbfejleszteni a társaságot. Biztos vagyok benne, hogy Olivier képes lesz arra, hogy a nemzetközi piacon elért sikereinkre alapozva segítsen megvalósítani tervünket: azt, hogy az új generációs univerzális banki szoftverek egyik vezető értékesítőjévé váljunk,” jelentette ki Leslie Loh, a System Access igazgatótanácsának elnöke.

Kinevezésével kapcsolatban Trancart a következőket nyilatkozta: Nagy izgalommal töltenek el az új technológiai alapon nyugvó és front-to-back end funkcionalitást, valamint az univerzális bankoknak támogatást kínáló netSYMBOLS termékünkben rejlő lehetőségek. Összességében úgy hiszem, megfelelő helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a pénzintézeteknek biztosítsuk azt az új generációs szoftvert, amelyre szükségük van az üzleti tevékenységük átalakításához és ahhoz, hogy ügyfélközpontúbbá váljanak.”

***

A System Access, a világ egyik vezető szoftver megoldás-szállítója az univerzális bankok igényeit elégíti ki. Szingapúrban, Londonban, New York-ban, Manilában, Bangkokban, Dubaiban és Pozsonyban található telephelyeivel a System Access kibővített vállalati-feldolgozási megoldásokat kínál egy fejlett Internetes platformon keresztül. A magántulajdonban levő System Access részvényesei közé tartoznak az E.M. Warburg, a Pincus, egy egyesült államokbeli székhellyel rendelkező vezető globális részvény-befektetési magántársaság, valamint a System Access alkalmazottai és vezetősége.
A netSYMBOLS egy olyan integrált banki alapszoftver, amely fejlett ügyfélkapcsolat-kezelő és többcsatornás ügyfélszolgálati funkcionalitással támogatja az átfogó univerzális banki termékekhez kapcsolódó ügyletek feldolgozását.A netSYMBOLS 600 emberévnyi kiterjedt termékfejlesztés eredménye, amelynek köszönhetően az iparágban alkalmazott új generációs univerzális banki szoftver megoldások között az egyik vezető szerepet tölti be.
A termék nemzetközileg is elfogadottá vált, hiszen több, mint 20 országban az ázsiai-csendes óceáni régiótól kezdve a Közel-Keleten és Európán át Afrikáig telepítették sikeresen.
Magyarországi referenciái az Erste Bank és az Általános Értékforgalmi Bank.

Címkék: Hírforrás