A NETvisor a Cisco Expo 2001-en

A NETvisor Kft., mint a Cisco Expo 2001 hálózati konferencia és kiállítás ezüst fokozatú támogatója.

A NETvisor Kft. a Cisco Magyarország Kft. részéről 2001. november 28-29-én a Hotel Inter-Continental szállodában megrendezésre kerülő nagyszabású hálózati konferencián “Silver” fokozatú támogatóként vesz részt.
A rendezvény keretén belül a NETvisor munkatársai három előadásban ismertetik a cég által a szakmai közönség figyelmére méltán érdemes területeken elért eredményeiket.
A konferencia részletes programja megtalálható a http://www.ciscoexpo.cisco.hu honlapon, ahol részvételi szándék esetén lehetőség nyílik a rendezvényre történő regisztrációra is.

A NETvisor Kft. informatikai és kommunikációs rendszerek tervezésére, létrehozására valamint ezen infrastruktúrák használatára alapozott vállalati, illetve intézményi hálózatok, intranet és Internet szolgáltatói rendszerek, virtuális priváthálózatok továbbá értéknövelt távközlési és informatikai szolgáltatási rendszerek megvalósítására specializálódott rendszerintegrátor.

A NETvisor Kft. 2000. áprilisában szerezte meg a Cisco cég “Silver Certified Partner” minősítési fokozatát, júliusban pedig a “Voice Access” és “Network Management”, 2001. júliusában pedig a “VPN (Virtual Private Network) Security” szakmai specializációt.

Címkék: Hírforrás