Flag Szakmai Nap

A kiváló szolgáltatásairól és szerver megoldásokban való jártasságáról ismert Flag Informatikai Rt. 2001. október 16-án szakmai napot szervezett leendő és meglévő ügyfeleinek.

A rendezvénynek a Pesti rakpart egyik állóhajója adott otthont. Az odalátogatók a szakmai nap alkalmával betekintést nyerhettek a Flag Rt. által kínált szolgáltatásokba, megoldásokba, megtekinthették a Compaq új EVO termékeit, illetve kipróbálhatták a Symantec IT-biztonsági megoldásait.
“A Szakmai Nap célja az volt, hogy bemutassuk a piac legújabb termékeit és szolgáltatásait, különösen ügyelve megoldásaink előtérbe helyezésére”- mondta Kasos Mihály a cég tulajdonosa és egyben ügyvezető igazgatója. “A Flag-nél az a gyakorlat, hogy azt adjuk az ügyfelünknek, amire szükségük van. Ezzel is magyarázható az az – árbevétel szerkezetében is megmutatkozó – üzletpolitika, hogy tevékenységükben egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalatra szabott szolgáltatás. A speciális alkalmazások, mint például a Flag Szakmai Napon okkal előtérbe kerülő biztonságtechnika, vírusvédelem, adatkonszolidáció, katasztrófa-elhárítás, rendszerfelügyelet, immár cégünk alaptevékenységéinek körébe tartoznak.” A jövőben számos ehhez hasonló rendezvényt tervez a cég, ezzel nyújt segítséget ügyfeleinek a Számukra legmegfelelőbb informatikai megoldások kiválasztásában.

Flag Informatikai Rt.

A 40 millió Ft törzstőkéjű Flag Informatikai Rt. jogelődje 1990-ben alakult. A vállalat elsősorban közepes és annál nagyobb méretű vállalatoknak kínál informatikai infrastruktúrákkal kapcsolatos megoldásokat és ahhoz kapcsolódó magas szintű, megbízható szolgáltatásokat. A Flag Informatikai Rt. 2001 első félévben 882 millió Ft árbevételt ért el. Ez közel 35%-kal haladja meg a tavalyi év hasonló időszakában elért eredményt. 2000-ben számítástechnikai eszközök, rendszerek és szolgáltatások értékesítéséből származó árbevétele meghaladta a 1,48 milliárd Ft-ot. Dolgozóinak létszáma 42 fő, ebből 18 fő magasan képzett műszaki szakember.
További információért keresse fel honlapunkat a http://www.flag.hu címen!

Címkék: Hírforrás