FOCUS DAILIES – Szabadon, mozgásban

Az aktív életmód, a sportolás, hegymászás, úszás, futás jellemzi Önt? Szereti a kalandot, a veszélyt, szeret kitörni a napi rutinból? Fél, hogy szemüvege mindezek közben eltörik, netán elveszti? Napi "rutinja" viszont folyamatos tárgyalások és üzleti utak között telik?

Ha a válasza igen, akkor Focus Dailies kontaktlencsét Önnek találták fel!
A Focus Dailies aktív életmód, sportolás, stresszes és intenzív munka mellett is kényelmes, biztonságos, higiénikus, használata és eltávolítása a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb.

A CIBA Vision új, Focus Dailies kontaktlencséi napi használatra készültek. Reggel, felkelés után kell a szembe helyezni és este, lefekvés előtt egyszerűen csak ki kell dobni. E módszernél egyszerűbbet, praktikusabbat és – ami szintén nem elhanyagolható tényező – higiénikusabbat még nem találtak fel.

A Focus Dailies kontaktlencsét a CIBA Vision, a Novartis optikai termékekért felelős divíziója sokéves, hosszú évek átfogó, alapos kutatómunkájával fejlesztette ki. E forradalmian új termék alapja egy minden eddiginél jobb, kifejezetten napi viselet céljára kifejlesztett alapanyag, az úgynevezett Nelfilcon.

A Focus Dailies a XXI. századot jellemző eljárás, az úgynevezett “Lightstream Technologia” alapján készült. Ez a világon egyedülálló technikai eljárás lehetővé teszi, hogy a Focus Dailies lencsék ultravékonyak, jól reprodukálhatóak és a fénymegmunkálásuknak köszönhetően kivételesen magas precizitású szélkiképzésűek legyenek.
Mindezen együtt nemcsak kitűnő látásélességet, hanem egészen rendkívüli kényelemérzetet is biztosítanak a Focus Dailies viselője számára.

A kontaktlencse-viselők szemébe kerülő baktériumok és mikroorganizmusok komoly fertőzés-veszélyt jelenthetnek. A fehérje-lerakódás szintén nagy rizikófaktor a lencseviselők számára. Erre az egyik megoldás a hagyományos lencsék viselése melletti gyakori tisztítás jelent. Ez nemcsak időt rabló és fáradtságos tevékenység, hanem veszélyes is lehet: a fertőzések egy része éppen a tisztításkor kerül a külvilágból a szembe.
A Focus Dailies megoldja ezt a problémát, hiszen használatával megszűnik a napi lencsetisztítás, lencséit reggel beteszi, este kiveszi és eldobja.

A kontaktlencse-viselők számára az üzleti utak, a nyaralás ez idáig plusz terhet jelentettek: a lencsével együtt egy sor ápoló-, fertőtlenítőszert kellett bepakolni az utazótáskába, és ezek elvesztése sokszor komoly problémát jelentett. A szereket most nyugodtan otthon hagyhatja. A Focus Dailies használatával ugyanis teljesen feleslegessé válnak, hiszen ezt a terméket reggel beteszi, este kidobja. Nem beszélve arról, hogy naponta kétszer spórolja meg a ki- és berakás idejét is.
Még több ideje marad önmagára és szeretteire!

További információért kérjük keresse fel Honlapjainkat, a http://www.novartis.com -ot, a http://www.cibavision.com -ot, illetve a http://www.cibavision.hu -t.

Címkék: Hírforrás