Kulturált és tiszta találkozási hely Siófokon – magyar együttesek koncertjeivel

Izgalmas és szenzációs hely a Coca-Cola Beach House - ez derült ki az Ad Hoc Plus Research most befejeződött fókuszcsoportos kutatásából. Az idézett összefoglaló véleményt a megkérdezettek a jó hangulattal, a változatos és fiatalos programokkal, a kulturált és igényes környezettel valamint a magas színvonalú szolgáltatásokkal indokolták.

Az Ad Hoc Research júliusban 15-30 év közötti fiatalok véleményét kérdezte a siófoki nagystrandon lévő nyári programsorozatról, illetve arról, hogy mit szólnak az ötéves Coca-Cola Beach House (CCBH) idei újdonságaihoz (medence, száraz lábbal is megközelíthető kontúrstég, nagy kivetítő), valamint az új sportprogramokhoz. A kérdések között jó néhány a koncertekről, az étel és az ital minőségéről, a segítő személyzet hozzáállásáról, a belépés feltételeiről tudakozódott. A megkérdezettek ötleteket is felsorolhattak, ők mivel javítanák, illetve tennék teljesebbé a kínálatot.

A válaszokból kiderült: a Coca-Cola Beach House-t leginkább azért keresik fel, hogy egy igazán kellemes napot töltsenek el a magyar tenger partján. A többség számára a vonzerőt a CCBH-ra jellemző tiszta környezet, a fiatalos nyüzsgés, illetve a trópusi tájra emlékeztető homokos part jelenti. A dinamikus légkör kedvező alaphangulatot teremt a sportprogramokhoz és a koncertekhez. Általános tapasztalat, hogy a fiatalok első alkalommal az esti koncertek miatt látogatnak el a Coca-Cola Beach House-ra, majd a koncertet követően napközben is felkeresik a strandot. A Siófokon nyaralók közül sokan minden nap a Coca-Cola Beach House-t választják. Az évről-évre visszatérő törzsvendégek általában egy hetet töltenek el a magyar tenger partján.

A két legkedveltebb sportprogram a vízi foci és a strandröplabda. Ez utóbbinál a játékosok nagyon kedvelik a szabadság érzését és – mint mondják – az amerikai stílust. A feszített víztükrű medence minőségi fejlődést jelent a Coca-Cola Beach House ötéves történetében, hiszen új alternatívát kínál a fürdésre, sportolásra. A vendégek dicsérték a víz tisztaságát és pozitívumnak tartják, hogy a medence mérete és a víz mélysége úszásra is lehetőséget teremt, de többen említették, hogy igényt tartanának sekélyebb vizű gyermekmedencére. A 200 négyzetméteres kontúrstég egyik nagy előnyének azt tartják, hogy száraz lábbal is megközelíthető. A nagy kivetítő hasznos információkkal szolgál a strandolóknak, és alkalmas SMS üzenetek küldésére is. A megkérdezettek különösen nagyra értékelték, hogy a CCBH nagyszínpadán magyar együttesek szerepelnek, de nem lenne ellenükre, ha a jövőben neves külföldi zenekarok is ellátogatnának a Coca-Cola Beach House-ra. Az idelátogató vendégek – akik általában nem egyedül érkeznek – fontosnak tartják az ismerkedési lehetőségeket is.
A jövőre nézve sokan a Coca-Cola Beach House méretét illetően egy “Óriás” területet képzelnének el, amely kényelmes körülmények között még több sport és szórakozási lehetőséget kínálhatna (Go-kart, paintball, mini-golf, bob, asztalitenisz, teniszpálya stb.).

További információ:
Horváth Magyary Nóra
Coca-Cola Magyarország
közkapcsolati és kommunikációs igazgató
Tel: 06/24/500-568
www.coca-cola.hu
sajtoinfo@coca-cola.hu

Címkék: Hírforrás