A Dow új szintre emelte a globális üzleti kommunikációt

Gyakorlatilag új szabványt állított fel a többi "Fortune 100"-cég számára a The Dow Chemical Company: úttörő megoldása megszünteti a földrajzi és kapcsolódási határokat, és a cég alkalmazottai és ügyfelei számára egységes, globális, a hang-, a video- és az adatátviteli technológiák legjobb tulajdonságait ötvöző hálózatot biztosít.

Az EDS és a Cisco úttörő információs rendszert készít

A DowNET az első olyan globális hálózat, amely megfelelő mobilitást, szabályozhatóságot és rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy leveleket és faxokat küldjenek és fogadjanak, hang- és videoüzeneteket küldjenek, fájlokat töltsenek le és LAN-szolgáltatásokat használhassanak éjjel-nappal, tartózkodási helyüktől tökéletesen függetlenül. Mindez lényeges előnyöket biztosít az utazó és irodai alkalmazottaknak, valamint az ügyfeleknek egyaránt. A pilot-telephelyek már elkészültek, és folyamatosan sor kerül az új technológia egész cégre kiterjedő bevezetésére.

Az egyedi kiépítésű, az EDS és a Cisco által közösen fejlesztett kommunikációs hálózat a Voice-over-IP (IP-alapú hangszolgáltatás, VoIP) protokoll első globális alkalmazása. A DowNET csökkenti a különféle számítógép-hálózatok sokféleségét azáltal, hogy egyetlen, hatékonyabban felügyelhető megoldássá szervezi őket. Az adattovábbítási sebesség lényegesen megnő, ugyanakkor minimalizálható az egyidejűleg futó hálózati alkalmazások száma.

A hálózatfejlesztési tervek szerint az EDS tervezési, fejlesztési, implementációs és folyamatos hálózati tanácsadási szolgáltatásokat végez. A Cisco a DowNET VoIP-funkcióihoz szükséges hardvert és szoftvert biztosítja.

A Cisco Systemsről
A Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben, a http://www.cisco.com címen olvasható.

# # #

A Cisco, a Cisco Systems és a Cisco Systems embléma a Cisco Systems, Inc. és/vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Minden más említett védjegy a birtokos cég tulajdonát képezi.

További információ:
Mary Jo Piper
Dow Chemical
(989) 636-5955
mpiper@dow.com

Steve Halsey
Gibbs & Soell
(847) 519-9150
shalsey@gibbs-soell.com

Címkék: Hírforrás