A Cisco és a Netpoint biztonságos, nagy sebességű Internet-hozzáférést kínál az üzleti utazók számára

A Cisco Systems, az internetes hálózati piac vezető gyártója a nagy sebességű Internet-hozzáférést és egyéb szélessávú szolgáltatásokat biztosító, dániai központú NetPointtal közösen kínál sebességű Internet-hozzáférési megoldásokat szállodákban, repülőtéri várókban és konferenciaközpontokban az üzletemberek számára.

Skandinávia egyre több hoteljében érhető el nagy sebességgel az Internet –
a szolgáltatás rövidesen Európa más országaiban is megjelenik

A Cisco Systems, az internetes hálózati piac vezető gyártója a nagy sebességű Internet-hozzáférést és egyéb szélessávú szolgáltatásokat biztosító, dániai központú NetPointtal közösen kínál sebességű Internet-hozzáférési megoldásokat szállodákban, repülőtéri várókban és konferenciaközpontokban az üzletemberek számára. A közös megoldás – amelyhez a Cisco biztosítja az infrastruktúrát – egyelőre Dánia, Svédország és Norvégia egyes hoteleiben, konferenciaközpontjaiban és várótermeiben áll rendelkezésre. A NetPoint a fő hotelláncokkal – többek között a Radisson SAS-sel, a Hiltonnal, az Accorral, a FIRST-tel és a Remmennel – együttműködve kínálja szolgáltatásait és év végére terjeszkedni szándékozik Németország, Hollandia és Belgium felé is.

Globalizálódó üzleti világunkban a szállodák és az utazási irodák egyre nagyobb figyelmet szentelnek a hivataluktól távol lévő üzletemberek nagy sebességű Internet-hozzáférési igényeinek. Chris Dedicoat, a Cisco EMEA alelnöke erről így vélekedik: “A statisztikák szerint az üzletemberek 60-80 százaléka viszi magával laptopját utazásai alkalmával és igényli a gyors és egyszerű Internet-hozzáférést, mint létfontosságú üzleti eszközt. A Cisco infrastruktúrájával és a NetPoint szolgáltatásaival felszerelt hotelszobákban az üzletemberek tökéletesen biztonságosan kapcsolódhatnak az Internetre, tölthetik le leveleiket és érhetik el vállalati hálózataikat – mindezt anélkül, hogy át kellene konfigurálniuk számítógépüket. Egyszerűen csak csatlakoztatniuk kell laptopjukat a NetPoint-csatlakozóba és máris úgy dolgozhatnak, mintha az irodában lennének – internetes szobaszerviz, ha úgy tetszik.”

“A Cisco LRE eszközeivel szolgáltatásainkat a meglévő telefonvezetékeken keresztül tudjuk biztosítani – ez pedig komoly előny a régebbi szállodák számára. Az LRE-vel (Long-Reach Ethernet) olcsó, ugyanakkor nagy sebességű, szélessávú hozzáférést biztosító megoldást tudunk kínálni anélkül, hogy a hoteleknek fel kellene vállalniuk a teljes kábelezés Ethernet-kompatibilissé tételéhez szükséges időt, pénzt és kényelmetlenséget. A vendégek számára pedig mindez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen érhetik el az Internetet a hotel telefonhálózatán keresztül

A Cisco Systemsről
A Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben, a http://www.cisco.com címen olvasható.

A NetPoint A/S-ről
A dán NetPoint A/S Internet-szolgáltató nagy szakmai múltra visszatekintő vállalkozók és IT-szakemberek csoportja, akik az üzleti hotelek kiszolgálására szakosodtak. Hírek és információ: www.netpoint.com

# # #

A Cisco, a Cisco IOS, a Cisco Systems és a Cisco Systems embléma a Cisco Systems, Inc. és/vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Minden más említett védjegy a birtokos cég tulajdonát képezi.

További információ:
Sarah Tirard
Cisco Systems
Tel: + 44 (0) 20 824 3005
Email: stirard@cisco.com

Címkék: Hírforrás