Tőkeemelés az Incentive House Hungarynál

Mintegy harmincmillió forintos tőkeemelést hajtott végre Európa egyik legnagyobb szálloda és étkezési-jegy forgalmazó és utazási iroda cége az Accor, a főként rendezvényszervezéssel és az úgynevezett motiváció-erősítéssel foglalkozó Incentive House Hungary Kft-ben. Belgiumban, Görögországban, Franciaországban és Portugáliában már működik hasonló vállalkozása az Accornak, ám Kelet-Európában azonban mindeddig a magyarországi IHH az első.

Mége Benjamin, az IHH nemrég kinevezett igazgatója, aki több éves nemzetközi és magyarországi szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik elmondta, hogy rendezvényszervező tevékenységüket elsősorban az Accor, Magyarországon már működő hálózatára építik. Az Accornak jelenleg húsz nagy szálloda és egyebek között a Budapesti Kongresszusi Központ tartozik az érdekeltségi körébe.
Vállalják cégek rendezvényeinek, konferenciáinak, szakmai tanácskozásainak teljes körű szervezését. Magyarországon elsőként kínálják incentive szolgáltatásaikat. Ennek lényege, hogy olyan tréningeket, tanácsadásokat szerveznek, jutalmazási, premizálási módszereket ajánlanak – elsősorban nagy vállalatoknak – amelyekkel erősíthetik az ott dolgozók kötődését a céghez. Az immár 70 millió forintos alaptőkéjű cég éves forgalmát 200 millió forintra tervezi.

Címkék: Hírforrás