Együttműködés az Optimum4 Tanácsadó Iroda és a Nexon között

Az Optimum4 Tanácsadó Iroda Kft. és a Nexon Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. májusban partneri szerződést kötött, melynek értelmében a működésfejlesztés és a szervezetfejlesztés terén dolgozó két cég a jövőben együtt kíván működni.

Az Optimum4 Tanácsadó Iroda fő tevékenységei az Üzletviteli és az Informatikai Tanácsadás. A fiatal cég komoly referenciákkal rendelkezik működésfejlesztés, kontrolling rendszerek kialakítása, illetve IT projektek minőségbiztosítás terén.
Az eddig bér- és HR szoftver termékeiről, beléptető rendszereiről ismert Nexon az utóbbi években jelentős szervezetfejlesztési tanácsadói kapacitásra tett szert. Viszonylag új, és rendkívül sikeres szolgáltatásuk a piacon még unikumnak számító bér- és HR outsourcing is.
A két cég együttműködésének alapja, hogy szükség esetén további partnerek bevonásával teljes körű tanácsadói szolgáltatásokat nyújtsanak a magyar közép- és nagyvállalatok számára.
Az október első hetére tervezett rendezvényükön már a közös termék és szolgáltatás fejlesztésekről fognak beszámolni az érdeklődőknek.

Címkék: Hírforrás